Sesiunea Call of Duty®: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta începe de azi pentru PlayStation 4. Jucătorii care au înregistrat o precomandă prin intermediul partenerilor Activision se pot bucura de primul weekend în care pot testa jocul. Participanții în Private Multiplayer Beta vor putea accesa o parte a modului multiplayer din Call of Duty: Black Ops 4, cu arme noi, hărți și moduri ce definesc experiența Black Ops. Această sesiune beta este un test important, oferind posibilitatea analizei în timp real și a feedback-ului din partea comunității, înainte ca jocul să fie lansat pe 12 octombrie.

Programul sesiunii beta dedicată modului multiplayer este următorul:

  • PlayStation 4 – 3 august, 20:00 – 6 august, 20:00
  • PlayStation 4 și Xbox One – 10 august, 20:00 – 13 august, 20:00
  • PC Beta Early Access – 10 august, 20:00 (PC beta exclusiv prin intermediul Battle.net)
  • PC Open Beta – 11 august, 20:00 – 13 august, 20:00

Call of Duty®: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta include șase hărți, mai multe moduri de joc inclusiv noul Control și posibilitatea de a juca cu cei zece Specialiști. Conținutul inclus în această sesiune beta este doar o parte din modul multiplayer disponibil la lansare pe 12 octombrie. Cei care vor participa în sesiunea beta vor primi un calling card special, iar cei care ating nivelul maxim primesc la lansare un token de deblocare pentru orice obiect din meniul Create-A-Class.

Treyarch va culege feedback din partea comunității pe parcursul sesiunilor beta, iar datele obținute vor fi folosite pentru a îmbunătăți gameplay-ul, a testa serverele și a optimiza experiența online înainte de lansare. Participanții din cadrul acestor sesiuni beta vor avea posibilitatea de a da feedback și de a dialoga cu echipa de dezvoltare a jocului prin intermediul canalelor disponibile, precum și a unor sondaje.

Pentru mai multe informații, vizitați www.callofduty.comwww.youtube.com/callofduty

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.