Canon prezintă prima cameră video compactă creată special pentru vlogging

Oferind înregistrare video 4K UHD, microfon de înaltă calitate, suport încorporat şi 14 filtre unice de culoare, noua cameră video compactă Canon PowerShot V10 este partenerul ideal pentru vlogging

0
415
Ascultă acest articol


Canon Europe prezintă astăzi PowerShot V10, o cameră video compactă şi uşor de folosit pentru vlogging, dedicată celor care doresc să aibă aproape prietenii şi urmăritorii în aventurile lor, fără să care echipamente greoaie. Cântărind puţin peste 211g şi potrivindu-se perfect în buzunarul utilizatorilor, PowerShot V10 le oferă creatorilor de conţinut de lifestyle şi călătorii un echipament complet, cu microfon de calitate deosebită şi suport încorporat. Această cameră video vă permite să realizaţi conţinut interesant pentru comunităţile dumneavoastră, datorită posibilităţii de filmare 4K UHD şi fundalului estompat cu aspect profesional.

Carcasa verticală rezistentă are un design nou, creat de Canon, pentru a oferi un echipament portabil şi discret pe care creatorii de conţinut să îl poată folosi cu încredere când se filmează în locuri aglomerate. Nu veţi rata niciodată momentele şi reacţiile spontane datorită butonului de înregistrare amplasat în mod convenabil şi care a fost gândit pentru controlarea rapidă a camerei video cu o singură mână.

Calitate video incredibilă la îndemâna dumneavoastră

PowerShot V10 foloseşte un senzor CMOS de 1 inci care oferă filmări incredibile la calitate 4K, dar şi fotografii excepţionale. Pentru a crea o atmosferă cinematografică, creatorii pot schimba rapid ambianţa folosind oricare dintre cele 14 efecte cu filtre de culoare sau modul Piele catifelată. 

Modul IS digital la filmare este ideal pentru înregistrarea din mână, deoarece ajută la eliminarea mişcării camerei şi oferă imagini mai clare, cu zgomot redus şi cu mai multe detalii.

Compatibilă cu numeroase platforme de socializare, PowerShot V10 poate înregistra atât cu orientare verticală, cât şi cu orientare orizontală şi poate realiza până la o oră de filmare continuă. În plus, funcţia nivel auto ajută utilizatorii să menţină linia orizontului dreaptă şi să evite filmările neglijente, reducând astfel timpul necesar pentru editare. 

Sunet de calitate deosebită pentru mesaje clare 

Perfectă pentru mediile exterioare şi urbane, PowerShot V10 foloseşte două microfoane stereo mari, proiectate pentru înregistrarea vocii şi un microfon pentru reducerea zgomotului audio. Pe lângă filtrul de vânt încorporat, utilizatorii pot cumpăra separat o protecţie antivânt, care face parte din kitul de accesorii avansat şi care îmbunătăţeşte calitatea sunetului la înregistrarea în aer liber.

Proiectată pentru a surprinde toate aspectele vieţii

Având o carcasă verticală şi proiectată pentru utilizare simplă, PowerShot V10 poate fi folosită aproape în întregime doar cu o singură mână. Cu un ecran tactil LCD de 2,0 inci care poate fi întors în faţă, perfect pentru filmări tip selfie sau pentru filmarea altor persoane, camera este simplu de folosit la înregistrarea din mână, permiţând utilizatorilor să surprindă emoţiile şi să creeze o atmosferă intimă între utilizator şi urmăritori. Suportul încorporat vă ajută să aveţi ambele mâini libere când înregistraţi tutoriale de gătit, invitaţii sau formate populare precum „Get Ready With Me“, „Unboxing“ sau clipuri de tip „listicle“.

Vă conectaţi cu urmăritorii indiferent de locul în care vă aflaţi

PowerShot V10 este compatibil cu aplicaţia Canon Camera Connect, iar utilizatorii pot transfera foarte uşor filmările direct pe un smartphone sau pe tabletă prin Wi-Fi. Gestionarea fluxului de lucru pentru înregistrări video este mai simplă ca oricând datorită integrării cu image.canon pentru stocare temporară în cloud, de unde utilizatorii pot transfera conţinutul direct pe orice platformă doresc. Design-ul inteligent şi intuitiv al acestei camere video include porturi HDMI şi USB pentru transfer rapid pe laptop sau calculator, ori pentru utilizare pe post de cameră web. Pentru cei aflaţi tot timpul în mişcare, echipamentul poate fi încărcat din mers prin portul USB-C.

Transmiteţi direct din camera de filmat, cu ajutorul funcţiilor simplificate de filmare live ale camerei video PowerShot V10, care vă permite să faceţi filmări live şi are opţiuni de meniu dedicate pentru live streaming pe YouTube şi Facebook. 

Accesorii potrivite pentru orice călătorie

Canon PowerShot V10 poate fi achiziţionată ca parte a două seturi separate. Kitul standard, cu cablu de încărcare, husă, capac pentru obiectiv şi curea pentru mână. Cei care vor mai multe opţiuni creative, kitul avansat, creat în colaborare cu SmallRig, include o carcasă care poate fi folosită pentru a ataşa un inel de lumină sau pentru a susţine un microfon extern. 

Pentru mai multe detalii despre Canon PowerShot V10, accesaţi: https://www.canon.ro/cameras/powershot-v10/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.