EA SPORTS F1 23 prezintă primul Deep Dive cu privire la inovațiile introduse în joc

0
316
Ascultă acest articol

Electronic Arts Inc. a dezvăluit astăzi primul videoclip de deep dive pentru EA SPORTS™ F1® 23. Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA urmează să fie lansat pe 16 iunie pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC via EA App, Epic Games Store și Steam.

Videoclipul vizează inovațiile cheie introduse în noul joc, naratoarea fiind Natalie Pinkham, prezentatoare F1 în cadrul Sky Sports. Dinamică și manevrabilitatea, inovații principale, au fost îmbunătățite în F1® 23, precum și nouă tehnologie pentru controller – Precision Drive™, oferind astfel jucătorilor cu volan și celor cu controller, o manevrabilitate mai bună a monopostului, respectiv o experiență complet revizuită. De asemenea, acest deep dive acoperă și funcționalitatile cerute de comunitate și adăugate în joc, mai precis cursa de 35% (Sprint) și steagurile roșii.

EA SPORTS intră în detalii și cu privire la două noi locații care vor debuta la lansare – Circuitul Stradal din Las Vegas, Nevada, S.U.A. și  Circuitul Internațional Losail, din Doha, Qatar – cum au fost create pentru reprezentări autentice în-game.

Săptămâna viitoare urmează un nou deep dive cu privire la îmbunătățirile aduse modurilor de joc, inclusiv Braking Point 2, F1® World, multiplayer, dar și cu privire la revenirea modurilor Career și My Team.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.