Program de filme în aer liber la Herăstrău Open Air în august!

0
796
Ascultă acest articol


În luna august, bucureștenii se vor bucura de filme în aer liber la Teatrul de Vară din parcul Herăstrău. Cele mai noi producții de la Hollywood vor rula de la ora 21:00 la Teatrul de Vară. Poți alege o acțiune 3D la cote înalte cu Jason Statham, un horror tulburător, fenomenul muzical Mamamoo: My Con, blockbusterele Barbie și Oppenheimer sau alte superproducții din program.  Iată ce filme poți vedea sub clar de lună în august:

Meg 2: Confruntare în adâncuri 3D

Jason Statham și Wu Jing conduc o echipă de cercetare îndrăzneață într-o scufundare în care explorează cele mai adânci zone ale oceanului. Călătoria lor se transformă într-un haos de neconceput când o operațiune de minerit răuvoitoare le amenință misiunea și îi forțează într-o luptă pentru supraviețuire cu mize mari.

Filmul va rula pe 2, 3, 7 și 21 august ora 21:00.

Vezi trailerul: https://youtu.be/GwMynHSrVk4

Gran Turismo 

Aceasta este povestea lui Jann Mardenborough, un tânăr care are șansa să-și împlinească un vis ce părea de neatins. Pasionat până la obsesie de jocul video Gran Turismo, Jann câștigă o serie de competiții organizate de Nissan, iar asta îl pune la volanul unei mașini de curse reale și îi dă șansa să participe la curse oficiale. Filmul va rula pe 10, 13, 15, 19, 22 și 29 august ora 21:00.

Vezi trailerul:  https://youtu.be/S6cx-7Mnqxc

Cobweb

Cobweb, horror-ul regizat de Samuel Bodin, spune povestea unui băiețel chinuit de voci care decide să își dezlănțuie halucinațiile asupra părinților săi abuzivi. Rating-ul filmului este IM-18. Filmul va rula pe 11, 14 și 16 august ora 21:00.

Vezi trailerul: https://youtu.be/wDMZ2VSXvDk

Barbie

Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un mediu perfect. Asta dacă nu ai o criză existențială. Sau dacă nu cumva ești un Ken. Filmul va rula pe 6 și 8 august ora 21:00.

Vezi trailerul: https://youtu.be/Ox_ce6HF7aQ

Oppenheimer

Scris și regizat de Christopher Nolan, Oppenheimer este povestea celui care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva – fizicianul Robert Oppenheimer și a rolului pe care acesta l-a avut în dezvoltarea bombei atomice. Filmul va rula pe 4 și 9 august ora 21:00.

Vezi trailerul: https://www.youtube.com/watch?v=0PjcaPvSG4M 

Mamamoo: My Con – Filmul 

Fiți alături de noua forță K-Pop, pe parcursul primului lor turneu mondial în filmul mult-așteptat Mamamoo: My Con The Movie. Fenomenul muzical Mamamoo se trăiește pe marele ecran pe 12 august ora 21:00.

Vezi trailerul:  https://youtu.be/VVHHu5DLncY

Blue Beetle

Soarta îl face pe Jaime Reyes să se trezească în mod neașteptat în posesia unei relicve străvechi a biotehnologiei extraterestre: Cărăbușul. Când Cărăbușul îl alege pe Jaime să fie gazda simbiotică a acestuia, i se dăruiește o armură incredibilă capabilă de puteri extraordinare și imprevizibile, schimbându-și pentru totdeauna destinul pe măsură ce devine Supereroul Blue Beetle.  Filmul va rula pe 17, 18, 20, 23 și 28 august ora 21:00.

Vezi trailerul: https://youtu.be/FXaUXrS4y9k

Represalii: Cursa morții

Pelicula spune povestea lui Matt Truner (Liam Neeson), un director din domeniul bancar care, în timp ce își duce copiii la școală, primește prin telefon o amenințare teribilă: coborârea din mașină va provoca o explozie. Filmul va rula pe 24, 25, 27 și 30 august ora 21:00.

Vezi trailerul: https://youtu.be/TJkl4ceueY8

Vezi programul complet și ia-ți biletul pe www.happycinema.ro/happy-cinema-herastrau 

Vara asta, când se lasă seara, toată lumea se adună la Herăstrău Open Air. Powered by HAPPYCINEMA®

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.