Binance: utilizatorii pot crea designul căștii pilotului de Formula 1 Pierre Gasly

0
304
Ascultă acest articol


Platforma globală de schimb de criptomonede Binance anunță că utilizatorii săi pot concepe design-ul căștii pilotului de Formula 1 Pierre Gasly, în cadrul unei competiții mondiale ce se desfășoară până în 8 septembrie 2023.

Pilotul echipei Alpine va purta casca și noul design la ultima cursă a sezonului de Formula 1 din acest an, desfășurată pe circuitul din Abu Dhabi. Câștigătorul concursului de design va primi și o replică a căștii ce va fi purtată de pilotul francez. 10 alți participanți vor primi, la rândul lor, o mini-replică a căștii de competiție.

Pentru participa la competiție, utilizatorii Binance pot vizita pagina concursului, accepta termenii și condițiile și să fie utilizatori verificați. Ulterior, aceștia descărcă specificațiile de proiectare și se asigură că designul este aliniat cu specificațiile, pentru a se putea califica mai departe.

Câștigătorii vor fi anunțați până în noiembrie 2023. Detaliile complete despre competiție sunt disponibile aici: https://www.binance.com/en/support/announcement/call-for-f1-enthusiasts-design-pierre-gasly-s-helmet-for-abu-dhabi-grand-prix-2023-c95f486d6d444d5399049cfd24e08bb4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.