Noaptea Dansului la Zilele Bucureștiului: Bucureștiul Dansează, pe 23 septembrie, în fața Muzeului Național de Istorie

La o lună de la prima ediție a celui mai mare eveniment dedicat dansului din Capitală, Noaptea Dansului, Bucureștiul dansează din nou, de data aceasta, pe 23 septembrie, în fața Muzeului de Istorie, de la ora 17:00 la ora 20:00.

0
460
Ascultă acest articol


Noaptea dansului la zilele bucureștiului: bucureștiul dansează, pe 23 septembrie, în față muzeului național de istorie

la o luna de la prima ediție a celui mai mare eveniment dedicat dansului din capitală, noaptea dansului, bucureștiul dansează din nou, de dată această, pe 23 septembrie, în față muzeului de istorie, de la ora 17:00 la ora 20:00.

Pe 23 septembrie, ne întoarcem pe calea victoriei și sărbătorim zilele bucureștiului prin dans. Vor participa peste 200 de dansatori de la peste 15 școli de dans. Ne vom bucură împreună de peste 10 stiluri de dans și vom crea magie de ziua bucureștiului. În zona din față muzeului național de istorie, dansatorii au pregătit momente de dans inedite, flash-mob-uri, community dance, momente de interacțiune cu trecătorii, astfel că energia și emoția se vor transmite tuturor participanților. Programul va fi disponibil în zilele următoare pe site-ul noapteadansului. Ro și pe paginile de socializare (facebook și instagram) dedicate evenimentului – https: //www. Facebook. Com/noapteadansului/.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului străzi deschise- promenadă urbană, organizat de primăria municipiului bucurești, prin direcția de cultură, învățământ, turism a municipiului bucurești, alături de arcub centrul cultural al municipiului bucurești și proedus centrul de proiecte educaționale și sportive al municipiului bucurești.

La prima ediție a celui mai mare eveniment dedicat dansului din capitală, noaptea dansului, ce a avut loc pe 26 august, au luat parte peste 50 de școli de dans și 2000 de dansatori ce au transformat calea victoriei în cel mai mare ring de dans, creând o atmosfera unică de fiesta urbană. Muzică reprezentativă a jandarmeriei române a fost prezența la eveniment cu muzică de promenadă ce a încântat publicul preț de 30 de minute; artiștii plastici de la urban sketchers au fost prezenți la cercul militar, schițând în timp real corpurile în mișcare; artiștii sprijiniți de novela events au oferit un live art show și au expus lucrări în care dansul este punctul de atracție.

Noaptea dansului este un proiect creator media team, coordonat de dragoș samoil și daniela samoil istrate ce își propune dezvoltarea comunității de dans și promovarea dansului că artă urbană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.