Canon sponsor oficial pentru echipamente de imagistică la Cupa Mondială de Rugby 2023, din Franţa

0
455
Ascultă acest articol


Canon este din nou sponsorul oficial pentru echipamente de imagistică al Cupei Mondiale de Rugby 2023, acesta fiind al treilea turneu mondial de rugby pe care îl sponsorizează. În calitate de sponsor oficial pentru echipamente de imagistică al Cupei Mondiale de Rugby 2023, Canon oferă tehnologie de top, astfel încât fanii să nu rateze niciun moment important. Canon va furniza o gamă extinsă de echipamente, inclusiv aparate foto, obiective, camere video şi camere de reţea. La fel ca în cazul altor evenimente sportive importante, Canon Professional Services vor asigura suport tehnic pentru echipele media prezente care sunt formate din peste 800 de jurnalişti, 400+ de fotografi, 300+ de membri ai echipelor de televiziune, 300+ de membri ai agenţiilor de presă şi 70+ de oameni de radio. Suportul include servicii de întreţinere a aparatelor foto şi a obiectivelor şi închiriere de produse, punând la dispoziţia presei echipamentele necesare pentru a nu rata niciun moment.

Parteneriat cu AFP 

Pe lângă rolul de sponsor oficial pentru produse de imagistică la Cupa Mondială de Rugby 2023, Canon susţine o serie de activităţi desfăşurate în afara terenului, gândite pentru a promova diversitatea în sport. Aceste activităţi includ un nou parteneriat cu AFP, în cadrul căruia un fotograf aspirant din fiecare ţară participantă la turneu va face echipă cu un fotograf din echipa oficială, care folosește aparate foto Canon. 

Pe parcursul acestui an, înainte de începerea campionatului, fiecare echipă a lucrat la un proiect care să ilustreze prin fotografie participarea ţării lor de-a lungul timpului la Cupa Mondială de Rugby. Arătând generaţiilor viitoare ce înseamnă Cupa Mondială de Rugby pentru ţara lor, putem sărbători diversitatea din sport şi putem inspira generaţiile viitoare să facă schimbări pentru o lume mai bună. 

Parteneriat cu echipa naţională a Portugaliei

În cadrul Cupei Mondiale de Rugby 2023, Canon le oferă membrilor echipei naţionale de rugby a Portugaliei câte o cameră PowerShot V10, iar imaginile realizate de aceştia vor fi postate pe site-ul propriu şi astfel vom putea cunoaşte felul în care sportivii au trăit şi au surprins această experienţă. 

Sărbătorim diferenţele dintre noi 

Rugby este un sport universal. El reuneşte femei şi bărbaţi care împărtăşesc principalele valori ale acestui sport, precum solidaritate, dedicare şi respect, indiferent de naţionalitatea şi de personalitatea jucătorilor. Aceste valori au fost onorate printr-o competiţie de fotografie unică, denumită “Celebrating Our Differences” (Sărbătorim diferenţele dintre noi), al cărei sponsor oficial este Canon. 

Încă o dată, înaintea începerii turneului, puterea a fost în mâinile fanilor din toată lumea, care au demonstrat prin imagini ce înseamnă pentru ei acest sport. Câştigătorii acestei competiţii – din Franţa, Argentina, Uganda, India şi Vietnam – au primit premii care au inclus 16 aparate foto Canon: 12 aparate foto Canon EOS R50 pentru câştigătorii fiecărei categorii şi 4 aparate foto EOS R8 pentru menţiuni speciale acordate de Canon. Fotografiile au fost expuse la sediul central al UNESCO, din arondismentul 7 din Paris, până la data de 6 septembrie, iar ulterior vor fi expuse în timpul turneului în oraşele ce vor găzdui anul acesta Cupa Mondială de Rugby.

Puteţi vedea imaginile câştigătoare aici

„Suntem încântaţi să fim sponsorul oficial pentru echipamente de imagistică la Cupa Mondială de Rugby din acest an, după alte două cupe mondiale de succes, desfăşurate în Anglia şi Japonia“, a declarat Peter Morris, Brand and Sponsorship Senior Manager, Canon EMEA. „De asemenea, suntem mândri să fim alături de AFP ca parteneri, dar şi să fim sponsori ai competiţiei de fotografii „Celebrate our Differences“, două iniţiative ce permit fanilor din toată lumea să îşi exprime diversitatea prin imagini şi să ia parte la un eveniment atât de special. Sperăm ca aceste momente, surprinse cu obiectivele echipamentelor noastre consacrate, să aducă schimbări pozitive în lume.“ 

  • Cupa Mondială de Rugby 2023
  • Ţara gazdă: Franţa
  • Perioada turneului: 8 septembrie – 28 octombrie 2023
  • Echipe participante: 20 (Africa de Sud, Namibia, Anglia, Ţara Galilor, Noua Zeelandă, Japonia, Franţa, Australia, Irlanda, Scoţia, Italia, Argentina, Fiji, Samoa, Uruguay, Georgia, România, Portugalia, Tonga şi Chile). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.