Batman Day 2023 la Red Goblin: Un micro Comic Con deghizat?

0
795
Ascultă acest articol


Aproape că uitasem că există și Batman Day pe lângă alte zile speciale dedicate benzilor desenate. De câțiva ani nu ratez nici o ediție a variantei de la Red Goblin, de unde plec cu revistele speciale oferite gratuit de către DC Comics.

Anul acesta Batman Day la Red Golbin a venit cu o extensie foarte interesantă: s-a amenajat un Artists Room unde diverști artiști au avut posibilitatea să-și expună și să-și vândă arta geek, iar clienții magazinului posibilitatea de a-i cunoaște. Un soi de Aleea Artiștilor de la East European Comic Con în miniatură.

Nu este prima oară când găsești standuri ale artiștilor în cadrul magazinului Red Goblin, dar mi se pare încântător cum astfel de „târguri” încep să prindă la public și să se organizeze parcă tot mai des (nu numai la Red Goblin, dacă ești atent și la 1UP Gamers Pub).

Concret, dacă ajungi sâmbătă la Red Goblin vei putea alege două reviste cu Batman dintre cele dedicate evenimentului. Trei, dacă faci cosplay sau te prezinți cu cardul de fidelitate al magazinului.

Iar la standurile artiștilor vei găsi atât arta lor proprie cât și câte ceva realizat special cu ocazia zilei lui Batman.

Scoate-ți pelerina din șifonier și hai la Red Goblin să-l sărbătorim pe cel mai tare detectiv din lume!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.