Noutățile lunii octombrie la AMC Networks

Relaxează-te cu AMC Networks în această toamnă!

0
298
Ascultă acest articol


În plină toamnă, nimic nu poate fi mai plăcut și mai relaxant decât să ne cuibărim în case, cu ceva bun de vizionat. Și pentru că luna Halloween este în toi, la AMC Networks am pregătit pentru ține o selecție de premiere care să-ți ofere doză perfectă de divertisment pentru această perioada a anului.

Fanii serialelor de groază nu trebuie să rateze finalul sezonului din Fear The Walking Dead. Într-un final plin de suspans, te vei întreba cine va ieși învingător din această lupta finală. Din 23 octombrie, AMC va aduce și cel de-al patrulea sezon din Killing Eve, un serial captivant pe care nu îl poți rata.

Pe Filmcafe, te așteaptă o serie de filme care au marcat istoria cinematografiei, precum Jocurile Foamei. Este ocazia perfectă pentru a-ți petrece serile de toamnă cu povești captivante!

Dacă ești pasionat de gastronomie și deserturi delicioase, atunci trebuie să urmărești Deserturi magice cu Prajiturela pe TV Paprika. Mihaela Sava, gazda emisiunii, te va învața să prepari dulciuri rapide și gustoase, care să satisfacă orice pofticios.

Și pentru cei mici din familie, Minimax dedică luna octombrie unei vedete adorate de fetițe și băieței deopotrivă – Barbie. Un întreg bloc tematic este dedicat acestui personaj iconic, în seriale animate și filme care te poartă pe tărâmuri magice.

La JimJam, cei mici vor învață despre lucrul în echipa cu ajutorul desenelor animate care promovează colaborarea și împărțirea. Seriale animate precum Eroii Orașului, Pompierul Sam sau Thomas și prietenii săi îi vor inspira și educa.

Așadar, relaxează-te cu AMC Networks în această toamnă! Aici vei găși suspans, prieteni și multă aventură pentru toate gusturile! Toamna este mai distractivă când o petreci cu noi!

AMC – Fear the Walking Dead

Din 23 octombrie, în fiecare luni de la ora 22:00

Cel de-al optulea sezon din Fear începe după finalul sezonului 7, când speranțele lui Morgan (Lennie James) și Madison (Kim Dickens) de a o salva pe Mo de PADRE nu decurg conform planului. Acum, Morgan, Madison și ceilalți aduși pe insula trăiesc sub stăpânirea cinică a lui PADRE. În timp ce personajele noastre sunt demoralizate și abătute, sarcina de a reaprinde credință într-o lume mai bună revine persoanei pe care Morgan și Madison și-au propus să o salveze de la bun început – fiicei lui Morgan, Mo.

AMC – Killing Eve

Din 23 octombrie, în fiecare luni, de la ora 22:45

După sfârșitul emoțional al sezonului trei, Eve, Villanelle și Carolyn se scaldă în ape foarte diferite. După interacțiunea dintre Eve și Villanelle de pe pod, Eve vrea răzbunare, iar Villanelle vrea să arate că nu este monstru într-o nouă comunitate. După ce l-a ucis pe Paul, Carolyn face tot posibilul pentru a-i găși pe Cei 12 și pe cel care a comandat asasinarea lui Kenny. Acest sezon prezintă povestea celor trei femei extraordinare, alimentate de pasiune, sete de răzbunare și obsesie, povestea curgând spre un final haotic, nuanțat și fabulos.

Film Cafe – Jocurile Foamei

28 și 29 octombrie, ora 20:00

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată că America de Nord se întinde națiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mâna de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic și sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci și patru de adolescenți sunt răpiți de lângă familiile lor și aruncați în lupta pe viață și pe moarte, televizată și urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat și… viu. Cine va câștigă cursa nebună pentru supraviețuire?

TV Paprika – Deserturi magice cu Prăjiturela

În weekend, de la 20:30

Cea mai nouă emisiune marca TV Paprika te poartă într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne transpune într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne dezvăluie rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovațîi surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. Nu rata ultimele episoade din Deserturi Magice cu Prăjiturela!

Minimax – Barbie

  • Barbie: Touch of Magic Ep. 1-13 – ora 7:30
  • Filme cu Barbie – ora 9:00
  • Barbie – It takes two! Duetul Prieteniei – ora 10:30
  • Barbie Dreamhouse Adventures – ora 11:00

Barbie este în centrul atenției luna această la Minimax! Ne așteaptă cu povești magice și seriale captivante, care îi vor purta pe copii în aventuri palpitante și îi vor învață lecții valoroase despre cât de importante sunt familia, prietenia și altruismul. Și da, nu putem trece cu vederea faptul că totul este presărat cu gust ireproșabil pentru modă! Așadar, pregătiți-vă să petreceți timp minunat alături de Barbie și să va bucurați de această experiență fascinantă, zilnic, la Minimax!

Jim Jam – Luna dedicată lucrului în echipă

  • Eroii Orașului, zilnic de la 10:58
  • Pompierul Sam, zilnic de la 11:18
  • Thomas și prietenii săi, zilnic de la 12:00

Desenele din această luna ne arată că viață e că un joc aventuros! Întotdeauna vor apărea provocări pe care trebuie să le rezolvăm, că într-o poveste sau într-un joc. Pentru a câștiga recompensele și pentru a atinge obiectivele, nu trebuie doar să ne lăsăm pradă norocului. Trebuie să luptăm din greu pentru ele. Dar nu suntem singuri în această aventură! Avem prieteni care ne pot fi de mare ajutor. Important e să știm să lucrăm împreună, să fim buni colegi de echipă. Împreună, putem depăși orice obstacol!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.