Ascultă acest articol


Cyberpunk 2077: Ultimate Edition este un RPG open-world care conține două titluri de acțiune-aventură SciFi: jocul de bază Cyberpunk 2077, care se desfășoară în viitorul întunecat al Night City, și Phantom Liberty, o poveste de spionaj plasată în districtul închis al Dogtown.

Jucătorii preiau rolul lui V, un mercenar cibernetic îmbunătățit, și se lansează într-o luptă pentru supraviețuire plină de decizii care definesc povestea, un gameplay plin de acțiune și personaje de neuitat, inclusiv rockerboy-ul Johnny Silverhand (jucat de Keanu Reeves) și agentul adormit al FIA Solomon Reed (jucat de Idris Elba).

Această nouă lansare este modalitatea perfectă de a experimenta fiecare poveste a viitorului întunecat; conține, de asemenea, actualizarea gratuită 2.0, care a revizuit multe dintre sistemele jocului, introducând arbori de abilități dinamice, lupte cu vehicule de mare viteză și inteligență artificială îmbunătățită a inamicului și a poliției – precum și adăugarea de noi arme, vehicule și haine. Lansarea este completată de un set de conținut digital lansat anterior, disponibil ca parte a programului „My Rewards”, disponibil tuturor celor care se înregistrează.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition va fi disponibil pentru achiziționare în format digital pe 5 decembrie. Lansarea versiunii fizice este planificată să înceapă tot pe 5 decembrie pe piețe selectate prin intermediul distribuitorilor locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.