Panasonic – partener TV oficial în Europa pentru „Call of Duty: Modern Warfare III”

0
368
Ascultă acest articol


Jocurile s-au dezvoltat rapid în ultimii ani. Scenariile seamănă cu cele ale blockbuster-urilor de la Hollywood, lumile 3D sunt mai mari și mai realiste decât oricând și există nenumărate universuri de jocuri de explorat.

Pentru a se cufunda pe deplin în această lume în dezvoltare a divertismentului, jucătorii au apelat în mod tradițional la monitoare pentru a profita la maximum de cele mai recente console și PC-uri care oferă tehnologii avansate de randare și timpi de încărcare super rapizi.

Toate acestea pot fi realizate acum cu cele mai recente televizoare Panasonic MZ/MX OLED și LED-LCD cu procesor HCX PRO AI, care oferă experiența așa cum a fost gândită de către dezvoltatorii de jocuri. Prin tuning-ul realizat la Hollywood și acuratețea superbă a culorilor, televizoarele Panasonic OLED au fost de mult apreciate drept cea mai bună alegere pentru filme, emisiuni TV și jocuri. Relațiile de lungă durată ale Panasonic cu realizatorii de film și, mai recent, cu dezvoltatorii importanți de jocuri, sunt dovada că noile produse sunt realizate din punctul de vedere al creatorului pentru a oferi cu adevărat conținutul așa cum a fost intenționat. Îmbunătățirile Panasonic în domeniul jocurilor din 2022 au fost recunoscute nu doar de către jucători, ci și de studiourile de jocuri și echipele profesioniste de eSports – iar în 2023, acest angajament față de jucători a urcat la un nivel cu totul nou.

Panasonic are plăcerea de a anunța nu doar că este partenerul TV oficial pentru Diablo IV®, nume de jocuri de succes pentru 2023 de la Activision, ci și partenerul TV oficial în Europa* al jocului Activision „CALL OF DUTY®: MODERN WARFARE III”. ®” din 10 noiembrie până în aprilie 2024. Modern Warfare III oferă o gamă impresionantă de conținut, inclusiv o campanie epică; o experiență multiplayer masivă și o lume deschisă Zombi – Jucătorii se pot aștepta la o foaie de parcurs solidă după lansare, cu noi hărți de bază 6v6, moduri noi, o cantitate impresionantă de conținut nou și multe altele.

Pentru a se asigura că fiecare titlu arată cel mai bine, noul mod True Game aduce în lumea jocurilor toate caracteristicile de acuratețe a culorilor disponibile pentru filme, în timp ce maparea tonurilor HDR îmbunătățită oferă o expresie orientată către sursă de pe dispozitivul de joc. În plus, modul True Game este calibrabil și arată sigla Calman Calibrate după ajustare cu software-ul de calibrare Calman® Color de la Portrait Displays – standardul de facto în lumea creării, distribuției și redării conținutului. Aceasta înseamnă că True Game Mode reproduce jocurile așa cum au intenționat creatorii lor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.