Urmăriți trailer-ul exploziv pentru producția Lionsgate, BORDERLANDS

+ afișe cu personajele

0
347
Ascultă acest articol


  • Regizat de: Eli Roth
  • Scenariu de: Eli Roth și Joe Crombie
  • Poveste de: Eli Roth
  • Bazat pe: Jocul video Borderlands creat de Gearbox Software și publicat de 2K
  • Producători: Ari Arad, p.g.a., Avi Arad, Erik Feig
  • Producători Executivi: Tim Miller, Ethan Smith, Louise Rosner, Emmy Yu, Lucy Kitada, Christopher Woodrow, K. Blaine Johnston, Randy Pitchford, Strauss Zelnick
  • Distribuție: Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black, Edgar Ramírez, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Gina Gershon și Jamie Lee Curtis

Sinopsis: Lilith (Blanchett), o vânătoare de recompense celebră cu un trecut misterios, revine cu reticență în casa ei, Pandora, cel mai haotică planetă din galaxie. Misiunea ei este să găsească fiica dispărută a lui Atlas (Ramírez), cel mai puternic S.O.B. al universului. Lilith formează o alianță neașteptată cu o echipă ciudată de inadaptabili – Roland (Hart), un mercenar experimentat cu o misiune; Tiny Tina (Greenblatt), o demolatoare preadolescentă sălbatică; Krieg (Munteanu), protectorul musculos al Tinei; Tannis (Curtis), omul de știință ciudat care a văzut totul; și Claptrap (Black), un robot sufletist. Împreună, acești eroi improbabili trebuie să lupte împotriva unei specii extraterestre și a bandiților periculoși pentru a descoperi unul dintre secretele cele mai explozive ale Pandorei. Soarta universului ar putea fi în mâinile lor, dar vor lupta pentru ceva mai mult: unii pentru alții. Bine ați venit în lumea BORDERLANDS, bazată pe una dintre cele mai bine vândute francize de jocuri video din toate timpurile.

Citându-l pe Randy Pitchford: “Fii pregătit să îți pierzi fața de bucurie!”, a spus Randy Pitchford, fondator și CEO al Gearbox Entertainment Company. “Borderlands este o experiență cinematografică nouă, vie, vibrantă și captivantă, în care am luat personajele și temele iubite ale universului nostru Borderlands, câștigător de premii și cu recorduri, și le-am adus într-o experiență cinematografică live, plină de surprize, bucurie și o doză în plus de badonkadonk!”

Te-ai întrebat vreodată cum e să ți se topească fața?

Lionsgate prezintă, în asociere cu Media Capital Technologies, o producție Arad / Picturestart, o producție Gearbox Studios / 2K. Filmul va fi distribuit în România de către ROIMAGE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.