Joker se alătură personajelor din Suicide Squad pe 28 martie

0
311
Ascultă acest articol


Warner Bros. Games și DC au prezentat astăzi un plan de conținut nou și un trailer cu gameplay pentru primul sezon din Suicide Squad: Kill the Justice League, cel mai recent joc al celor de la Rocksteady Studios.

Primul sezon de DLC-uri gratis va fi disponibil din 28 martie 2024 pentru jocul multiplayer din universul Arkham. Povestea va continua după terminarea jocului cu Sezonul 1, iar Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark vor călători într-un Elseworld care se află în mijlocul invaziei lui Brainiac pentru a-l salva pe Joker-ul acelui univers. Această variantă a lui Joker se va alătura celorlalți răufăcători și va avea un stil de joc ce combină haosul cu explozii și o umbrelă cu rachete, pe care o folosește pentru a traversa Metropolisul. Din cauza trecerii lui Joker în Arkhamverse, Metropolisul se va distorsiona în imaginea acestui Joker.

Primul sezon al jocului va avea și 2 episoade dedicate, fiecare cu propria Incursiune, Cetăți, misiuni, activități, arme ce se bazează pe alți răufăcători cunoscuți din universul DC și cosmetice, pe lângă variante mai puternice ale supereroilor de înfruntat.

Episodul 1 va începe pe 28 martie cu echipamente noi ce sunt inspirate din răufăcătorul Scarecrow și obiecte notorii inspirate de Mad Hatter, Merlyn și Dr. Psycho.

Episodul 2, Dualitate, va fi lansat ca un update la mijlocul sezonului și va include misiuni noi, inamici infuzați de Green Lantern, echipament inspirat de Two-Face și arme notorii inspirate de Reverse-Flash și Black Manta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.