Diablo IV primește update cu ray tracing, Outpost: Infinity Siege se lansează cu DLSS 3, iar noi jocuri cu DLSS 2 sunt disponibile acum

0
403
Ascultă acest articol


Săptămâna aceasta Diablo IV primește un update adaugă efecte ray-traced în Sanctuary. De asemenea, Outpost: Infinity Siege se lansează cu suport pentru DLSS3. Pe lângă acestea, Alone In The Dark este disponibil cu DLSS 2, iar Lightyear Frontier este disponibil cu DLSS 2 și DLAA. Toate acestea urmează recenta lansare Horizon Forbidden West Complete Edition, care a sosit cu suport din prima zi pentru NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA și NVIDIA Reflex.

Jocurile cu RTX de săptămâna aceasta:

  • Outpost: Infinity Siege – se lansează astăzi cu DLSS 3 Frame Generation, DLSS Super Resolution și Reflex. La 4K cu toate setările maxime, DLSS 3 va multiplica performanța, în medie de 3.3X în Outpost: Infinity Siege. Cu acest spor al numărului de cadre pe secundă utilizatorii de GeForce RTX 4090 pot atinge 160 FPS, GeForce RTX 4080 SUPER trece de 120 FPS, GeForce RTX 4070 Ti SUPER ajunge la 110 FPS, iar GeForce RTX 4070 SUPER trece de 100 FPS, ceea ce înseamnă că gamerii cu GeForce RTX seria 40 beneficiază de experiența definitive la cea mai înaltă rezoluție cu toate setările maxime.
  • Diablo IV – noul update este disponibil acum și adaugă efecte ray-traced în Sanctuary. Jocul este deja accelerat de DLSS 3 Frame Generation și Reflex. Jocul adaugă reflexii ray traced și umbre. Cu o placă video GeForce RTX din seria 40 poți multiplica performanța de până la 3X datorită DLSS 3.
  • Horizon Forbidden West Complete Edition – disponibil acum cu DLSS 3 Frame Generation, DLSS 2 Super Resolution, DLAA și Reflex. La 4K cu toate setările maxime, gamerii cu placă video GeForce RTX seria 40 pot dubla numărul de cadre pe secundă prin activarea lui DLSS 3 în doar câteva click-uri. Pe GeForce RTX 4090 performanța trece de 180 FPS, GeForce RTX 4080 SUPER trece de 144 FPS, GeForce RTX 4070 Ti trece de 120 FPS, GeForce RTX 4070 SUPER trece de 110 FPS, iar GeForce RTX 4070 trece de 90 FPS.
  • Alone in the Dark – disponibil acum cu DLSS 2 Super Resolution.
  • Lightyear Frontier – disponibil acum cu DLSS 2 Super Resolution și DLAA

Peste 500 de jocuri și aplicații au tehnologii RTX și aproape nicio săptămână nu treec fără ca un joc nou să integreze NVIDIA DLSSNVIDIA Reflex, și efecte ray-traced pentru a livra experiența definitive pe PC pentru gamerii GeForce RTX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.