Ascultă acest articol


Astăzi, în timpul transmisiunii în direct Triple-I Initiative, Ubisoft și studioul partener Evil Empire au anunțat The Rogue Prince of Persia™, un joc de acțiune-platforming rogue-lite în 2D. The Rogue Prince of Persia™ va fi lansat în Early Access pe Steam pe 14 mai 2024.

The Rogue Prince of Persia are loc într-o reprezentare fictivă a Ctesiphon-ului, capitala Imperiului Persan. Orașul este amenințat de invazia armatei Hunilor, formată din soldați posedati, condusă de maleficul șef Hun, Nogai. Jucătorii vor îmbrăca hainele Prințului, care a fost înzestrat cu o bilă mistică care îl readuce la viață de fiecare dată când moare. Acest artefact magic i-a permis să riște enorm pentru a-și perfecționa abilitățile de acrobație și luptă în tinerețe, transformându-l într-un luptător formidabil. Încercare după încercare, jucătorii trebuie să ajute Prințul să exploreze diferiți biomi, să stăpânească arme noi, să îl echipați cu trinkete noi, să își upgrade-eze echipamentul la Oază și să își adune aliații pentru a salva orașul de la distrugere.

Pentru a stăpâni secțiunile de platforme, jucătorii trebuie să folosească iconicul wall run, permițându-le să traverseze cu ușurință, să evite capcanele și să treacă de inamici. De la acueduct la marea academie, trecând prin grădinile sălbatice, Prințul trebuie să își folosească toate abilitățile acrobatice pentru a găsi în siguranță o rută prin nivelele generate procedural, alcătuite dintr-o varietate de biomi colorați, inspirați din arhitectura persană. Pe lângă toate pericolele cu care jucătorii trebuie să se confrunte, ei trebuie să lupte împotriva diferiților inamici, atât Hunii care folosesc magia șamanică întunecată, cât și creaturi corupte de influența sa. Sunt disponibile o mulțime de opțiuni, pentru a se potrivi tuturor stilurilor de joc, de la cuțite la sulițe, săbii și topoare. Armele secundare deschid și mai mult lupta, cu o alegere de scuturi, arcuri, cârlige de prindere și multe altele! Folosindu-le în combinație cu wall run-ul, săriturile, și atacurile speciale, face ca Prințul să fie un luptător formidabil, făcând fiecare incursiune complet unică.

Coloana sonoră a jocului este produsă și compusă de ASADI, un producător și artist de muzică electronică de origine persan-american. Talentul și creativitatea sa vor imersa jucătorii într-o viziune modernă și epică a folclorului persan. Coloana sonoră originală a The Rogue Prince of Persia este o fuziune între sonoritățile tradiționale și moderne, cu ritmuri care susțin mișcările și fluxul Prințului.

Studioul Evil Empire beneficiază de o experiență solidă în jocuri de acțiune și platforme rogue-lite în 2D. Dorind să înceapă un proiect nou-nouț, ei s-au apropiat de Ubisoft cu propria lor viziune asupra mărcii Prince of Persia, cunoscută pentru spiritul său inovator și maestria în gameplay. Ubisoft, în calitate de editor, și Evil Empire, ca dezvoltator, au ales să lanseze jocul în Early Access pe Steam, pentru a lucra cu comunitatea și a crea cel mai bun joc posibil împreună cu jucătorii. Pe măsură ce trece timpul, jucătorii pot să se aștepte la sosirea de niveluri noi, șefi (boși), arme, inamici și upgrade-uri, precum și adiții bazate pe feedback-ul comunității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.