Cel mai faimos collie se întoarce pe marile ecrane!

în Lassie - o nouă aventură, distribuit de CAY Films

0
306
Ascultă acest articol


În data de 19 aprilie 2024, CAY Films lansează pe marile ecrane din România Lassie – o nouă aventură. Cel mai faimos câine collie care a marcat generații revine pe marile ecrane într-un film palpitant pentru întreaga familie, care va binedispune garantat orice spectator și promite o experiență de neuitat tuturor iubitorilor de câini mai mici sau mai mari. Povestea emoționantă a prieteniei de neclintit dintre un băiat și câinele său, filmul este o continuare a aventurilor din Lassie se întoarce acasă (2020), ecranizare a romanului celebru scris de Eric Knight.

Filmul va rula în 86 de cinematografe din țară, dintr-un total de 51 de orașe. Va putea fi vizionat atât dublat sau subtitrat în română, cât și dublat în maghiară într-o selecție de cinematografe. Animația este destinată publicului de toate vârstele.

Lassie – o nouă aventură spune povestea celebrei eroine patrupede care, alături de cel mai bun prieten al său, Flo, participă la o misiune de salvare ajutați de noii lor prieteni: Henri, Kleo și micuța Pippa, un terrier Jack Russell. De data aceasta, Lassie trebuie să arate că are calitățile unui bun detectiv pentru a rezolva misterul dispariției câtorva câini cu pedigree. Filmul a fost distins cu premiile Golden Sparrow pentru Cel mai bun lungmetraj (Hanno Olderdissen) și Cel mai bun actor (Nico Marischka).

În timp ce aduce un omagiu poveștilor clasice cu faimosul collie, Lassie – o nouă aventură prezintă și o perspectivă nouă asupra îndrăgitei serii, asigurându-i relevanța pentru publicul de astăzi. Filmul își propune să unească generații în sala de cinema, astfel încât chiar și cei mai mici se vor alege cu un nou personaj favorit. De asemenea, acest titlu promovează discuții semnificative între părinți și copii despre loialitate, curaj, responsabilitate și prietenie, reamintind publicului despre puterea compasiunii și legăturile minunate care pot fi create între specii.

Filmul este distribuit în România de CAY Films, companie care urmărește două direcții principale: producții contemporane dedicate cinefililor și filme concepute pentru publicul tânăr sau întreaga familie, filtrate prin lentila YAY Films. Portofoliul include producții independente, arthouse sau mainstream, cu scopul de a susține debuturile relevante, regizorii emergenți și inițiativele autentice din cinematografia contemporană. Titluri similare distribuite până acum pe ecranele din România: Aventurile lui Pil, Academia Iepurașilor – Paștele e în Pericol, Icar, Bărzoiul Richard se întoarce – Secretul marelui giuvaier, Flecăreții – Aventuri cu Pettson și Findus, Patrula Junglei: Turul lumii, Argonauții: Povești șoricești, Fantoma din Canterville, Titina, Crăciunul pe strada Cizmarului, Chiar super, Inseparabilii și Katak, beluga curajoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.