Ascultă acest articol


Razer prezintă Razer Firefly V2 Pro, primul mouse mat de gaming din lume complet iluminat cu LED-uri. Stabilind un nou standard, acest mouse mat imersiv cu finisaj mat dispune de iluminare LED edge-to-edge care oferă un spectacol în culori vibrante pe întreaga suprafață.

Firefly V2 Pro este conceput pentru precizie și viteză, având o suprafață micro-texturată cu frecare redusă, ideală pentru senzorii optici. Cu 15 zone de iluminare individuale și personalizabile, alimentate de Razer Chroma™ RGB, acest mouse mat oferă jucătorilor efecte de iluminare dinamice și reactive în timpul jocului.

Pe lângă designul atractiv, Firefly V2 Pro dispune de un port USB A încorporat, perfect pentru un dongle de mouse wireless și de un port USB C, care oferă jucătorilor flexibilitatea de a alimenta mouse mat-ul sau de a încărca un mouse. Datorită bazei care nu permite alunecarea, produsul este stabil chiar și în timpul sesiunilor intense de joc.

Pentru mai multe informații despre Razer Firefly V2 Pro, te rugăm să accesezi Razer.com.

Razer Firefly V2 Pro este creat pentru jucătorii care își doresc inovație și stil în configurarea setup-ului de gaming. Designul complet iluminat oferă efecte vizuale uimitoare, în timp ce suprafața micro-texturată permite o performanță optimă a senzorului și asigură o experiență de joc îmbunătățită. Mulțumită Razer Synapse, Firefly V2 Pro oferă o personalizare extinsă a iluminării, permițând jucătorilor să creeze o atmosferă de gaming cu adevărat captivantă.

Razer Firefly V2 Pro este disponibil din 16 aprilie acum pe Razer.com, în RazerStores și la distribuitorii autorizați, iar Razer Firefly V2 Pro – White Edition este disponibil exclusiv pe Razer.com și în RazerStores, la prețul de €109.99 PRP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.