GeForce NOW devine sălbatic cu Party Animals cap de listă pentru cele 24 de jocuri noi din septembrie

0
515
Ascultă acest articol


Săptămâna aceasta în joiaGFN aruncăm o privire asupra listei de jocuri din septembrie, care până acum are 24 de titluri noi, unele dintre ele fiind unele dintre cele mai anticipate jocuri ale anului – expansiunea Cyberpunk 2077: Phantom LibertyPAYDAY 3Party Animals și altele. De asemenea, membrii se pot aștepta la alte titluri Microsoft care vor veni în cloud, precum Quake II, Gears Tactics, Halo Infinite.

Mai mult, Google și NVIDIA lucrează împreună pentru a oferi 3 luni de abonament GeForce NOW Priority, gratuit, către toți posesorii de Chromebook.

Party Hard în cloud

Party Animals este una dintre cele 12 lansări din cloud care se vor întâmpla în aceeași zi cu lansarea oficială în septembrie. Acest party brawler de la Recreate Games și Source Technology te va ajuta să creezi momente excelente alături de prieteni. Cu o lovitură potrivită sau cu o armă găsită poți fi ultimul care rămâne în picioare. Membrii se pot juca local sau pe mai multe dispozitive online atunci când jocul se va lansa în cloud odată cu lansarea oficială, pe 21 septembrie.

Jocuri cât vezi cu ochii

Sea of Stars este unul dintre următoarele titluri Game Pass care vor fi suportate în cloud și se va lansa în aceeași zi cu lansarea oficială pentru cei care vor să ia jocul de pe Steam sau cei care au subscripție Game Pass. RPG-ul de la Sabotage Studio este inspirat din clasice precum Chrono Trigger și îi are în acțiunea principală pe doi „Children of the Solstice”, care combină puterea lunii și a soarelui pentru a face „Eclipse Magic”.

Acesta este unul dintre cele 13 jocuri care vin în cloud săptămâna aceasta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.