Baza AI-ului: Decodificarea rolului și semnificației modelelor de bază

0
263
Ascultă acest articol


AI Decoded vine cu noi explicații săptămâna aceasta într-o nouă postare de blog – tehnologia Instant NeRF alimentată de AI. Află cum poți merge mai departe de imagini statice 2D și cum poți crea experiențe 3D imersive din propriile imagini – oricine, începător sau expert poate învăța cum să facă asta.

Instant NeRF vine de la Neural Radiance Fields și transformă imaginile standard în scene 3D. Cel mai nou update vine cu noi funcții – suport pentru realitate virtuală, care permite utilizatorilor să aprofundeze propriile creații, ceea ce oferă o nouă dimensiune de interacțiune cu amintirile și pozele.

Frumusețea lui Instant NeRF este accesibilitatea. Technologia poate fi folosită pe orice set-up, dar plăcile video NVIDIA RTX și GeForce RTX oferă cea mai bună experiență. Pentru cei care sunt nerabdători să încerce, software-ul Insant-NGP, care alimentează Insant NeRF este disponibil pentru descărcarep pe GitHub. Acesta este conceput pentru a ține cont de toate tipurile de utilizatori, de la începători, până la avansați, asigurându un process de creare a scenelor 3D imersive fără a avea nevoie de un process anevoios de învățare.

Pentru a oferi câteva exemple despre ce se poate face cu Instant NeRF, mai jos poți găsi câteva exemple care deja au captat imaginația multora:

o   Through the Looking Glass de Karen X. Cheng și James Perlman

o   Meditation de Franc Lucent

o   Zeus de Hugues Bruyère

Aceste exemple sunt doar suprafața potențialului cu Instant NeRF, iar pentru a afla mai multe poți vizita pagina de blog AI Decoded.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.