Concurs: Câştigă o invitație de 2 persoane la orice film rulează la Cineplexx

27
614
Ascultă acest articol


Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. SĂPTĂMÂNA 22 – 25 aprilie 2024: o invitație de două persoane la film orice film rulează în perioada 29 – 2 mai.

Câștigător: Agheorghiesei Marian

Răspunsul la întrebare: Cineplexx

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail, filmul pe care vreți să-l vedeți și locația și să ne spuneți:

LA CE CINEMATOGRAF SUNT DISPONIBILE INVITAȚIILE ACESTUI CONCURS?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor unde este necesar să prezentați C.I..

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș și se folosesc pe loc. Invitațiile sunt valabile la filmul ales de către câștigător, care rulează în perioada menționată (timp de o săptămână).

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și e disponibilă la filmul ales de către câștigător care rulează în perioada menționată la Cineplexx unde aveți și programul proiecțiilor în cele 4 locații. Perioada de valabilitate a invitațiilor este de o săptămână.

Atenție ! Regulament:

 1. Respectați regulile de siguranță impuse de cinematograf.
 2. O singură participare/comentariu per persoană/mail.
 3. Invitațiile sunt disponibile doar la filmul ales de câștigător, cu excepția avanpremierelor și la sălile VIP.
 4. În cazul proiecțiilor 3D, costurile ochelarilor vor fi suportate de către căștigători.
 5. Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe.

Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

27 COMENTARII

 1. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Godzilla x Kong: Un nou imperiu la Cineplexx Titan București.

 2. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Godzilla x Kong: Un nou imperiu la Cineplexx Titan București.

 3. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  As vrea sa vizionez filmul “Cascadorul”, la Cineplexx Titan București.

 4. La Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat la Cineplexx Titan București.

 5. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Regele Arthur la Cineplexx Titan București.

 6. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Regele Arthur la Cineplexx Titan București.

 7. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Cascadorul la Cineplexx Titan București.

 8. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Vanatorii de fantome la Cineplexx Titan București.

 9. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Vanatorii de fantome la Cineplexx Titan București.

 10. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Micuta Ping si dragonul la Cineplexx Baneasa București.

 11. INVITAȚIILE SUNT VALABILE LA CINEMATOGRAFELE CINEPLEXX BĂNEASA SI TITAN DIN BUCUREȘTI ȘI TÂRGU MUREȘ ȘI SIBIU ȘI SATU MARE…

 12. INVITAȚIILE SUNT VALABILE LA CINEMATOGRAFELE CINEPLEXX BĂNEASA SI TITAN DIN BUCUREȘTI,TÂRGU MUREȘ,SIBIU ȘI SATU MARE***

 13. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Challengers la Cineplexx Baneasa.

 14. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  Doresc să vizionez filmul Godzilla x Kong: Un nou imperiu sau Vanatorii de fantome – la Cineplexx Titan București

 15. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Micuta Ping si dragonul la Cineplexx Baneasa București.

 16. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Micuta Ping si dragonul la Cineplexx Baneasa Bucureșt

 17. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Challengers la Cineplexx Baneasa.

 18. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Vanatorii de fantome la Cineplexx Baneasa.

 19. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Vanatorii de fantome la Cineplexx Baneasa.

 20. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la filmul “Război Civil”, pe 29 Aprilie, ora 17:55, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 21. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez Civil War la Cineplexx Baneasa.

 22. Invitațiile sunt valabile în rețeaua cinematografelor Cineplexx.
  Aș dori să vizionez The fall guy (Cascadorul) la Cineplexx Băneasa.

 23. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la filmul “Război Civil”, pe 29 Aprilie, ora 17:55, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 24. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  Ghostbusters: Frozen Empire, Cineplexx Titan

 25. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez Civil War la Cineplexx Baneasa.

 26. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Challengers la Cineplexx Baneasa.

 27. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Cascadorul la Cineplexx Titan București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.