Făurește-ți propria poveste în Saga Emerlard Beyond

0
188
Ascultă acest articol


SQUARE ENIX® a lansat următorul episod din legendara franciză SaGa, intitulat SaGa Emerald Beyond, pentru Nintendo Switch™, consolele PlayStation®5 (PS5®) și PlayStation®4 (PS4®), PC (STEAM®) și dispozitivele iOS și Android. Cel mai nou titlu prezintă cele mai bune elemente ale seriei, inclusiv sistemul de scenarii și lupta strategică, pentru a oferi fiecărui jucător o experiență de joc unică.

SaGa Emerald Beyond reunește elementele de luptă de bază și elementele de scenarii ale francizei RPG pentru a oferi fanilor și noilor veniți deopotrivă experiența SaGa supremă. Jucătorii pot aștepta să aibă parte o lupte strategice complexe, personaje diverse cu povești palpitante, un fir narativ ce evoluează în funcție de alegerile pe care le facem și multe altele. Cel mai recent titlu din franciza SaGa vede întoarcerea unor legende ale seriei, printre care și creatorul seriei, Akitoshi Kawazu, a compozitorului Kenji Ito și a ilustratorului Satoshi Kuramochi, care au luat tot ceea ce iubesc fanii seriei și au construit un joc de care se pot bucura atât cei mai înverșunați fani, cât și persoanele care abia descoperă franciza.

“2024 marchează cea de-a 35-a aniversare a seriei SaGa. De asemenea, marchează și prima dată când am reușit să lansăm un nou titlu SaGa simultan în întreaga lume. Fără fanii noștri, acest lucru nu ar fi fost posibil. SaGa Emerald Beyond este produsul a 35 de ani de inovații, experimente și o dorință personală de a examina ceea ce face ca un RPG să fie un RPG. Pentru fanii noștri de lungă durată, sper să vă bucurați de inovațiile continue și de referirile la titlurile SaGa anterioare. De asemenea, îi invit pe noii veniți să accepte oferta viziunii de smarald și să pornească într-o nouă aventură. Sper ca toți cei care pun mâna pe acest titlu să aibă o experiență de neuitat cu el.” – Akitoshi Kawazu, director general al seriei SaGa.

“În calitate de fan de lungă durată al francizei SaGa, care acum are onoarea de a lucra la aceasta, sunt mândru să prezint jucătorilor SaGa Emerald Beyond. Lucrurile care m-au făcut să mă îndrăgostesc de franciza SaGa sunt toate prezente în acest titlu, de la sistemul de scenarii, la lupta strategică complexă și până la personajele diverse și intrigante. Bineînțeles, nu putem uita nici de contribuțiile incredibile ale compozitorului Kenji Ito. De asemenea, sunt mândru să spun că am luat măsuri pentru a le ura bun venit noilor veniți cu valurile de smarald ale jocului, care sunt esențiale pentru povestea generală și care vor ghida jucătorii în călătoria lor. Sper că prin intermediul acestui titlu, jucătorii vor putea simți pasiunea și dragostea echipei pentru franciza care a menținut seria în forță timp de 35 de ani.” – Masanori Ichikawa, producător al seriei SaGa.

Cei interesați de SaGa Emerald Beyond pot descărca în continuare cele trei demo-uri exclusive pentru platformele Nintendo Switch, PS5/PS4 și PC. Demo-urile oferă câteva ore de conținut din poveștile fiecăruia dintre cele trei personaje, oferindu-le jucătorilor o mostră a ceea ce îi așteaptă în jocul complet. Salvările demo-urilor sunt transferabile în jocul complet pe platforma respectivă.

SaGa Emerald Beyond este disponibil din 25 aprilie pe Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, PC și pe dispozitivele iOS și Android.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.