Stăpânește-ți destinul în simfonia din Enotria: The Last Song pe 19 septembrie

Puneți-vă Masca Schimbării în demo-ul exclusiv de 8 ore pe PC și PlayStation din 22 mai.

0
141
Ascultă acest articol


Jyamma Games îi invită oficial pe jucători la un spectacol nesfârșit de natură nefastă în Enotria: The Last Song cu vestea că precomenzile pentru PC, PlayStation și Xbox X/S sunt acum disponibile. În acest RPG plin de acțiune, tu ești singura entitate care nu este legată de o soartă scrisă dinainte. Folosește sistemul unic de măști pentru a-ți asuma diverse roluri cu abilități speciale, înfruntă inamici formidabili și provoacă-i pe Autorii scenariului lumii tale.

Înaintea Steam Next Fest din iunie, un demo de 8 ore va fi disponibil pe PS5 și PC începând cu 22 mai. În plus față de vestea demo-ului, Enotria: The Last Song va fi lansat acum pe 19 septembrie 2024, pe PC prin Steam și Epic Games Store, PS5 și Xbox Seria X|S.

Pășește într-o lume în care acțiunile tale remodelează povestea. În Enotria: The Last Song, adoptați măștile inamicilor înfrânți pentru a le valorifica puterile, navigați printrun peisaj superb și amenințător de inspirație italiană și folosiți Ardore pentru a schimba în mod dinamic lumea din jurul vostru. Acest joc oferă o flexibilitate de neegalat în gameplay, permițându-vă să vă adaptați personajul și strategia în timp real, oferind o experiență nouă și provocatoare chiar și pentru cei mai experimentați jucători de Soulslike.

The Enotria: Experiența demo The Last Song începe în Quinta, orașul actorilor. În calitate de Mască a Schimbării, jucătorii se vor confrunta cu Autorii, dușmani formidabili care au creat Canovaccio, un joc etern sucit care menține lumea într-o stază nefirească. Împletește-ți paradele în timp ce schimbi cu fluiditate între trei încărcături personalizabile din mers pentru a doborî cei mai dificili inamici.

Demo-ul va avea 4 clase de arme distincte, fiecare cu o varietate de arme unice și 6 măști unice de descoperit, care aduc cu ele noi stiluri de joc devastatoare și abilități pasive distincte. Îmbunătățiți diferitele stiluri de joc alegând din peste 20 de vrăji și 30 de avantaje pentru a face din Masca Schimbării o construcție proprie.

Începând de astăzi, cei dornici să termine Canovaccio dincolo de demo pot precomanda ediția Standard sau Deluxe Edition a jocului Enotria: The Last Song pe Epic Games Store, PS5 și Xbox Series X|S. În funcție de ediția pe care jucătorii o precomandă, aceștia vor primi 72 de ore de acces anticipat, materiale de îmbunătățire în joc, skinuri cosmetice pentru arme și multe altele.

Caracteristici ale jocului:

Deveniți masca schimbării: Îmbracă masca dușmanilor tăi căzuți pentru a le prelua rolurile și a permite noi moduri de joc. Colectează peste 30 de Măști și schimbă între până la 3 încărcări personalizabile în orice moment. Fiecare loadout îți permite să încerci un nou stil de joc fără povara unui respectul.

Path of Innovators: Extindeți-vă opțiunile de stil de joc prin intermediul unui fond unic de talente în Path of Innovators. 68 de abilități deblocabile și peste 150 de milioane de combinații diferite de build-uri cuprind sistemul unic care face ca teoria-crafting și modificarea stilului de joc să fie plină de posibilități nelimitate.

Modificați realitatea: Canalizează puterea lui Ardore pentru a modifica în mod dinamic realitatea. Schimbați strategic între stările de mediu pentru a rezolva puzzle-uri, a dezvălui secrete, a traversa o lume în descompunere și a obține un avantaj strategic în bătălii.

Trezește-ți potențialul: Înlănțuiește omorurile și schimbă între Măști pentru a modifica avantajele pe care le primești pentru a te potrivi cel mai bine cu adversarul tău. Folosește peste 120 de arme diferite, 8 clase de arme, 45 de vrăji și 8 modificatori de paradă pentru a-ți înfrânge inamicii și a permite un atac de ripostă devastator pentru a obține puternicul buff Awakened.

Renașterea de toamnă: Enotria este un tărâm frumos luminat de soare, inspirat de natura italiană. Tonuri calde și bogate pictează lumea în nuanțe de apus de soare, dar în spatele lor se ascund secrete întunecate. Depinde de tine să deslușești misterele acestei lumi uimitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.