Ascultă acest articol


Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) introduce o serie de actualizări ale jocului și elemente din lumea reală în EA SPORTS™ F1® 23. Jucătorii pot testa acum lista de piloți și mașini din Formula 2™ 2023, precum și mult așteptata actualizare sportivă. Ambele actualizări, disponibile deja, vin cu noi oportunități de curse și modele de mașini modificate, aducând jucătorii mai aproape de sportul pe care îl iubesc.

“Am colaborat îndeaproape cu echipele de Formula 1 pentru a introduce versiunea îmbunătățită a actualizării sportive. Fiecare echipă a adus modificări unice mașinilor, pe care noi le-am recreat în detaliu pentru a ne asigura că fanii se bucură de cea mai autentică experiență de curse de F1. În plus, suntem încântați să anunțăm că jucătorii pot participa acum la palpitantul sezon format din  14 etape de la Formula 2, deschizând o nouă listă de concurenți și provocări”, a declarat Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters.

Concentrându-se pe multitudinea de modificări aduse fiecăreia dintre echipele F1® pe parcursul sezonului, actualizarea sportivă variază de la garaj la garaj și include actualizări ale sponsorilor, culorilor, vehiculelor și caroseriilor. Lista completă a modificărilor poate fi consultată aici.

Sezonul 2023 al Formulei 2™, cu piloți renumiți, cât și debutanți, printre care Théo Pourchaire, Frederik Vesti, Ayumu Iwasa, Arthur Leclerc și Enzo Fittipaldi, promite curse pline de acțiune și o competiție intensă. Jucătorii pot participa la evenimentele F2™ în cadrul modurilor Carieră, F1® World și Multiplayer.

Jucătorii de F1® 23 se pot aștepta, cu siguranță, la mai multe actualizări interesante în această săptămână. Recent anunțatul design pentru mașini, costumul de pilot și cizmele “Home Race” Haas, concepute pentru a fi folosite  la FORMULA 1 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023, vor fi acordate  câștigătorilor evenimentului de tip Scenariu Nico Hulkenberg din 17-23 octombrie*. “Suntem încântați să sărbătorim timp de o săptămână cursa de acasă prin această colaborare cu EA SPORTS F1 23, o premieră pentru noi ca echipă. Colaborarea cu EA SPORTS a fost minunată și sperăm că jucătorilor le va face plăcere să completeze provocarea pentru a avea acces la designul nostru special”, a declarat Mark Morrell, Director de Marketing pentru MoneyGram Haas F1 Team.

În cursul acestei săptămâni, în joc va mai fi adăugat un echipament auto al unei alte echipe. Ratingul piloților va fi actualizat pe 19 octombrie, pentru a reprezenta mai bine performanțele din viața reală din Singapore, Japonia și Qatar, iar campionii F1® Esports Series, inclusiv Lucas Blakeley, campionul din 2022 al Formula 1® Esports Series, își vor face debutul ca My Team Icons începând de astăzi.

Pentru mai multe informații despre F1® 23, un joc oficial al FIA Formula One World Championship™, disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC, prin EA App, Epic Games Store și Steam, puteți accesa site-ul și canalele sociale ale jocului Formula 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.