Membrii PlayStation Plus primesc o reducere de 10% la Spotify Premium

Oferta este valabilă pentru orice abonament Spotify Premium achiziționat din PlayStation Store pe PlayStation 4 înainte de 10 octombrie 2018

0
1104
Ascultă acest articol


Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) anunță că membrii PlayStation Plus care optează pentru Spotify Premium direct din secțiunea PlayStation Store a consolei PlayStation 4 (PS4) până pe 10 octombrie 2018 vor primi o reducere de 10% din prețul întreg al abonamentului pentru acest serviciu de muzică prin streaming [I].

Oferta este disponibilă de astăzi, iar reducerea va fi aplicată abonamentului lunar recurent Spotify Premium pe toată perioada activă a subscripției PlayStation Plus [II].

Mai multe beneficii pentru membrii PlayStation Plus

Pentru jucătorii cu PlayStation Plus care au deja un abonament Spotify Premium achiziționat din PlayStation Store, reducerea de 10% va fi aplicată automat la următoarea facturare.

Ceilalți membri PlayStation Plus se pot bucura de ofertă prin achiziționarea unei subscripții Spotify Premium din secțiunea PlayStation Store a PS4 înainte de 10 octombrie 2018 [III].

Spotify, disponibil prin aplicația PlayStation Music:

  • Spotify Premium oferă o experiență audio de înaltă calitate, fără reclame, acces la o colecție impresionantă de muzică, fără limitări în audiția pieselor preferate, inclusiv posibilitatea de a asculta pe dispozitivele mobile fără o conexiune activă la internet.
  • Jucătorii pot asculta pe PS4 orice melodie, album sau playlist, chiar și muzica deja selecționată pentru jocuri precum Gran Turismo Sport, Shadow of the Colossus, sau FIFA 18, inclusiv sub formă de fundal sonor în timpul sesiunilor de gaming.
  • Accesul la playlist-uri se poate realiza prin apăsarea butonului PlayStation de pe controller, în timpul rulării jocurilor preferate, sau prin aplicația Spotify pentru dispozitivele mobile.
  • Prin conectarea conturilor Spotify și PlayStation Network, jucătorii se pot bucura de playlist-urile preferate direct pe propria consolă PS4.

[I] Pentru a fi eligibili, utilizatorii trebuie să aibă peste 18 ani. Consultați termenii și condițiile la playstation.com/legal/plusspotifysavings.

[II] Pentru cei care anulează abonamentul PlayStation Plus, subscripția Spotify Premium va fi în continuare activă, însă la prețul întreg disponibil la acel moment (afișat pe PlayStation Store) începând cu următoarea facturare.

[III] Oferta nu este disponibilă în cazul achiziționării Spotify de pe orice altă platformă, cu excepția PS Store pentru PlayStation 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.