Cele mai populare titluri Crime Scene Press la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2024

0
284
Ascultă acest articol


Crime Scene Press, singura editură din România dedicată exclusiv genului mistery & thriller, a încântat cititorii și anul acesta la Salonul Internațional de Carte Bookfest cu titluri care au făcut furori la nivel international, proaspăt ieșite de sub tipar. Vizitatorii s-au bucurat de universul captivant al romanelor de suspans: titluri premiate, cărți care stau la baza unor ecranizări de succes, serii îndrăgite și multe alte surprize. Astfel, editura și-a consolidat reputația de veritabil furnizor de suspans și adrenalină pentru cititorii pasionați.

Anul acesta, standul editurii a fost un punct de atracție major, cu o gamă variată de titluri care au captivat imaginația publicului. Iată un top 10 al cele mai vândute cărți din portofoliul Crime Scene Press la Bookfest, un clasament care include enigme captivante și investigații complexe, titluri ce au reușit să cucerească inima publicului și să stabilească noi standarde în literatura de gen.

Printre vedetele acestei ediții se numără Cartea cazurilor nerezolvate, al scriitoarei canadiene Simone St. James, autoare bestseller New York Times și USA Today. Cartea îmbină trecutul și prezentul cu măiestrie într-o țesătură de mister din lumea reală și suspans supranatural. Un thriller paranormal care ține suspansul la cote înalte.

În topul preferințelor cititorilor s-a aflat și Noaptea, toate pisicile sunt negre, de Anders de la Motte și Måns Nilsson, al doilea volum al seriei Crimele din Österlen, cu drepturi vândute în 13 țări. Un nou mister plin de umor care se desfășoară în ambianța minunată a „Provenței Suediei”, cu o panoplie de personaje captivante și excentrice.

Un alt roman de suspans căutat de cititori la standul editurii din cadrul Bookfest este Numai minciuni, de David Baldacci, autor care a publicat 48 de romane, traduse în peste 45 de limbi, în mai bine de 80 de țări. A vândut 150 de milioane de cărți în toată lumea. Noul roman o are în centrul acțiunii pe Mickey Gibson, o fostă polițistă care jonglează între creșterea copiilor și slujba ei la ProEye, o firmă de investigații care îi vânează pe cei care comit fraude fiscale majore.

Ultimul diavol care trebuie să moară, de Richard Osman, cel mai recent roman din seria Clubul Crimelor de Joi, senzația literară care urmează a fi ecranizată cu o distribuție de excepție: Helen Mirren, Pierce Brosnan și Ben Kingsley, a fost de asemenea unul dintre cele mai căutate titluri de la standul Crime Scene Press.

Topul celor mai vândute titluri Crime Scene Press la Bookfest 2024

  1. Cartea cazurilor nerezolvate, de Simone St. James (trad. Irina Gache)
  2. Noaptea, toate pisicile sunt negre, de Anders de la Motte și Måns Nilsson (trad. Daniela Ionescu)
  3. Numai minciuni, de David Baldacci (trad. Oana Stănescu)
  4. Ultimul diavol care trebuie să moară, de Richard Osman (trad. George Arion Jr.)
  5. Seara cea mai neagră, de Ann Cleeves (trad. Roxana Brînceanu)
  6. Sarek, de Ulf Kvensler (trad. Carmen-Olimpia Tache)
  7. Refugiul spionilor, de Teas Gerritsen (trad. Loredana Frățilă-Cristescu)
  8. Furtuna de zăpadă, Ragnar Jónasson (trad. George Arion Jr.)
  9. Vizita tinerei doamne, de George Arion
  10. Mici binecuvântări, de Dennis Lehane (trad. Roxana Brînceanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.