Simte puterea cu M. Bison pe 26 iunie!

0
129
Ascultă acest articol


Galopând feroce în luptă ca al 23-lea personaj din Street Fighter 6 este dictatorul cu putere Psycho, M. Bison, care va intra în luptă pe 26 iunie 2024, pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC prin Steam! Dezvăluirea gameplay-ului lui M. Bison vine la doar o zi după ce au fost anunțate toate cele patru personaje din Anul 2, inclusiv M. Bison însuși, mereu popularii Terry Bogard și Mai Shiranui din seria Fatal Fury de la SNK și maestrul capoeira Elena!

M. Bison, iconicul M. Bison, însetat de putere, a fost văzut ultima dată aparent învins de Ryu în Street Fighter V, iar acum s-a trezit și a intrat în Laboratorul Distrus cu un singur gând în minte: să-și recapete puterea pe care a avut-o cândva.

M. Setul de mișcări al lui Bison se va simți atât familiar, cât și proaspăt în comparație cu versiunile anterioare ale Street Fighter, Psycho Power și presiunea agresivă fiind încă părți majore ale stilului său de luptă, cu unele dintre următoarele mișcări:

  • Shadow Rise: Un salt rapid și de mare înălțime care are două urmări, inclusiv mișcările sale iconice Head Press și Devil Reverse.
  • Backfist Combo: O mișcare complet nouă care îi permite lui M. Bison să planteze Psycho Mines în adversarii săi
  • Knee Press Nightmare: Super Arta de nivel 1 a lui M. Bison care țintește picioarele adversarului cu o serie de lovituri zdrobitoare și este invincibil la pornire
  • Psycho Punisher: Super Arta de nivel 2 a lui M. Bison, care își lansează adversarii în aer cu o undă de șoc puternică de la o lovitură de picior.
  • Psycho Crusher nelimitat: Super Arta de nivel 3 a lui M. Bison îl vede pe răufăcător cum se năpustește asupra adversarului său și îl izbește de pământ cu o forță devastatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.