Ascultă acest articol

În această ediție din joiaGFN, punem play în playlist – cu 4 noi jocuri adăugate săptămâna aceasta pe GeForce NOW, și o librărie de peste 1,300 de jocuri care pot fi jucate la calitate GeForce. Membrii pot găsi cu ușurință jocuri pe care să le adauge la playlist-ul lor, ideal pentru o vară plină de jocuri. Totodată, este ultima șansă de a beneficia de jocurile aflate în secțiunea „Special” din aplicația GeForce NOW, unde se găsesc jocurile aflate în Steam Summer Sale, care se termină mâine la ora 20:00.

Vara este timpul perfect pentru joacă, și sunt mai mult decât suficiente opțiuni care să țină membrii GFN ocupați, fie că vor jocuri single player de aventură sau jocuri multiplayer pe care să le joace cu prietenii. Pot încerca jocuri de acțiune precum Genshin Impact sau Lost Ark, sau jocuri bazate pe poveste precum Life is Strange: True Colors. Intră pe play.geforcenow.com și caută un joc anume sau pur și simplu plimbă-te prin lista de genuri de jocuri disponibile, fie că folosești Mac, dispozitive mobile, Chromebook, SHIELD TV sau altele!

Nu știi cu ce joc să începi? Încearcă titlurile noi de săptămâna aceasta:

  • Matchpoint – Tennis Championships (lansare nouă pe Steam, 7 iulie)
  • Starship Troopers – Terran Command (lansare nouă pe Epic Games Store, 7 iulie)
  • Sword and Fairy Inn 2 (lansare nouă pe Steam, 8 iulie)
  • Arma Reforger (Steam)

Membrii RTX 3080 se pot juca chiar la rezoluție 4K și 60 de cadre pe secundă pe dispozitive compatibile, se pot lupta cu latența ultra-scăzută în titluri multiplayer, sau pot beneficia de RTX ON în titlurile compatibile pentru grafică cinematică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.