Ascultă acest articol


Serialul docu-reality „Vânătorii de Comori: România” continuă marți, 11 iunie, de la ora 21:00, cu un nou episod la HISTORY Channel, în care vor fi prezentate noi povești captivante, interesante și nedescoperite despre istoria României prin intermediul unor obiecte vechi pe care oamenii doresc să le vândă. Clientul-surpriză al acestui episod este directoarea Muzeului Național Tehnic „Dimitrie Leonida”, Laura Maria Albani.

Absolventă a Academiei de Arte Plastice din București, secția Scenografie, Laura Albani și-a început cariera ca Scenograf și Profesor de Desen și Istoria Artei. De la platourile de filmare și catedra de desen a trecut către redacțiile mai multor trusturi de presa, dar a rămas implicată în numeroase proiecte culturale.

Colecționează o multitudine de obiecte antice și vintage pe care le adună din călătorii. La „Vânătorii de comori” a apelat pentru a-și reface colecția de arme la care a fost nevoită să renunțe. De la săbii rare, pumnale orientale și pistoale legendare persane, care dintre acestea le va aduce victoria?

În cadrul emisiunii „Vânătorii de Comori: România” echipa de patru dealeri de obiecte vintage – formată din Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere și Ștefana Micu – are la dispoziție 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important. În fiecare episod, „vânătorii” caută în piețe de vechituri, colecții personale și cheamă vânzători în magazinul lor, în speranța de a găsi cele mai interesante și profitabile obiecte care să se potrivească cererii clientului lor.

Aceștia își fac strategii, negociază, fac achiziții riscante, toate cu speranța că vor da peste o adevărată comoară pe care o pot duce la bancă.

„Vânătorii de comori: România” este cea de-a treia producție locală a HISTORY Channel, după „Misterul Aurului Dacic” și „Marcel Iureș Enigmele României”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.