I Am Number Four – Poze noi

13
2619
Ascultă acest articol


Avand premiera in cinematografe din 18 februarie, DreamWorks au lansat peste 20 de poze, la rezolutie mare, din filmul I Am Number Four.

In film au roluri Alex Pettyfer, Dianna Agron, Teresa Palmer si Timothy Olyphant si este despre John (Pettyfer), un tanar pus pe fuga de oameni care incearca sa-l ucida datorita abilitatilor sale misterioase.

Collider

[spoiler]

In anticipation of its February 18th release, DreamWorks has released over twenty new hi-res images from their film I Am Number Four.  Starring Alex Pettyfer, Dianna Agron, Teresa Palmer, and Timothy Olyphant, the film follows John (Pettyfer), a teen who is constantly on the run from people trying to kill him as a result of his mysterious abilities.

[/spoiler]

13 COMENTARII

  1. Pozele sunt destul de reusite, insa daca nu vedeam trailerul nu ma grabeam sa-l vad. De-abia astept lansarea de vinerea viitoare.

  2. M-a fascinat in primul rand, povestea filmului si va fi interesanta de urmarit si relatia personajului principal care e de origine extraterestra cu fata de pe Pamant.

  3. Vom avea parte de o aventura ametitoare contra-cronometru. O productie in care toata lumea pare sa-si fi facut treaba cu brio si minunatele efecte de calitate IMAX. Il astept cu nerabdare.

  4. Cu Michael Bay (Transformers) ca producator si D.J. Caruso (Eagle Eye, Disturbia) la regie ar trebui sa fie ceva ce merita vazut chiar si la IMAX. Revenim cat de curand cu mai multe detalii despre film si sper si la un caiet de presa rapid.

  5. Filmele fantasy/SF/mistery, mai ales in formatul IMAX sunt ideale de vizionat intr-o sala de cinema. Voi merge cu un grup mare de prieteni la I Am Number Four, chiar merita.

  6. Asa e D.J. Caruso e recunoscut pentru realizarea unor filme captivante. Preferatele mele au fost Taking Lives si The Salton Sea. Are un stil aparte. De-abia astept premiera de vineri.

  7. am vazut si eu filmul la imax,intr adevar e impresionant.l-as mai vedea inca odata..din partea mea are nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.