Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (25 martie – 1 aprilie)

0
2230
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (25 martie – 1 aprilie)

Titlul original: Flipped

Titlul romanesc: Prima iubire

Regie: Rob Reiner

Distributie: Madeline Carroll, Callan McAuliffe, Anthony Edwards, John Mahoney, Aidan Quinn

Gen: Comedie, Romantic

An de productie: 2010

Adaptare dupa romanul omonim al scriitoarei Wendelin Van Draanen, filmul Prima iubire/Flipped urmareste transformarile emotionale prin care trec doi copii pe nume Bryce Loski si Juli Baker, pe parcursul a 6 ani. Juli s-a indragostit de frumosii ochi albastri ai vecinului ei Bryce inca din clasa a II-a primara, insa nu a reusit sa atraga atentia baiatului si nici sa il determine sa-i impartaseasca sentimentele. Mai mult, Bryce Loski a considerat intotdeauna ca fetita are un comportament bizar de vreme ce se urca in copaci pentru a admira privelistea si creste gaini in curtea din spate a casei. Ajuns in clasa a VIII-a si aflandu-se in pragul complicatei varste a adolescentei, Bryce incepe sa se simta atras de vecina si colega lui Juli si isi doreste sa o sarute, insa fata in varsta de 13 ani nu il mai considera atat de grozav pe cat ii parea cu sase ani in urma si se teme ca privirea lui albastra nu exprima nimic. Ca intr-un preambul al razboiului adolescentin dintre sexe, Bryce si Juli invata regula contrariilor care se atrag in filmul Prima iubire/ Flipped.


Titlul original: The Resident

Titlul romanesc: Inamicul din umbra

Regie: Antti Jokinen

Distributie: Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Lee Pace, Christopher Lee

Gen: Thriller

An de productie: 2011

Juliet Dermer (Hilary Swank) se hotaraste, dupa un divort dureros, sa isi ia viata in propriile maini si sa traiasca pe cont propriu. Astfel, primul pas este acela de a se muta singura, iar norocul pare sa ii surada atunci cand gaseste un apartament in cartierul Brooklyn din New York. Ajutata si de proprietarul Max (Jeffrey Dean Morgan), aceasta se instaleaza destul de repede in noua locuinta dornica sa inceapa o noua viata. Insa curand in apartament incep sa aiba loc o serie de evenimente bizare, iar Juliet suspecteaza ca cineva este pe urmele ei si vrea sa ii faca rau. Fara sa stie in cine sa ma mai aiba incredere, Juliet se teme pentru viata ei.


Titlul original: Fair Game

Titlul romanesc: Tinta legitima

Regie: Doug Liman

Distributie: Naomi Watts, Sonya Davison, Sean Penn

Gen: Biografic, Thriller

An de productie: 2010

Valerie (Naomi Watts), ofiter sub acoperire in cadrul CIA, conduce o investigatie cu privire la existenta armelor de distrugere in masa din Irak. In conflict este implicat si sotul acesteia, Joe Wilson (Sean Penn), martor la o presupusa vanzare de uraniu. Insa, in urma raportului facut de Joe, autoritatile nu iau nicio masura, falsificand rezultatele anchetei si militand astfel pentru intrarea in razboi. Dar pentru ca Joe nu vrea ca lucrurile sa fie musamalizate provoaca o adevarata furtuna la nivel inalt, fara sa isi dea seama ca isi va expune astfel familia. Identitatea lui Valerie si a celor care au participat la misiune sunt facute publice, iar acestia vor trebui sa lupte cu toate fortele pentru a-si recupera viata intr-un thriller palpitant.


Titlul original: S.W.A.T.: Firefight

Titlul romanesc: S.W.A.T.: Foc incrucisat

Regie: Benny Boom

Distributie: Gabriel Macht, Robert Patrick, Kristanna Loken, Carly Pope

Gen: Actiune

An de productie: 2011

Actiunea filmului S.W.A.T.: Foc Incrucisat/ S.W.A.T.: Firefight se desfasoara in Detroit unde un expert in tactici anti-terorism, ofiterul L.A.P.D. Paul Cutler (Gabriel Macht – Behind Enemy Lines) pleaca impreuna cu o echipa SWAT pentru a-i invata cele mai recente tehnici de salvare de ostatici. Dar totul se schimba atunci cand interventia lor intr-o disputa domestica se termina cu luarea unui ostatic si cu aparitia unui asasin guvernamental (Robert Patrick – Terminator 2) obsedat acum sa-l termine pe Cutler si intreaga sa echipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.