Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (15 iulie – 22 iulie)

0
3628
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (15 iulie – 22 iulie)


Titlul original: The Lincoln Lawyer

Titlul românesc: Avocatul din limuzină

Regie: Brad Furman

Distribuţie: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe, William H. Macy, John Leguizamo

Gen: Acţiune / Thriller

An de producţie: 2011

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Mickey Haller (Matthew McConaughey) este un avocat oarecare din L.A., care, mereu pe drumuri, foloseşte bancheta din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. Cu maşina se plimbă între tribunalele din oraş şi infractorii mărunţi pe care îi apără: farsori, şoferi prinşi beţi, motociclişti certaţi cu legea sau traficanţi de droguri. Pentru el legea nu mai este de mult timp o unealtă a binelui, ci mai degrabă un exerciţiu de speculare şi manipulare a circumstanţelor pentru a obţine rezultatele dorite de clienţi. Pe parcursul întregii cariere, Haller s-a temut că a devenit incapabil să recunoască un om inocent, dar ultimul său caz îl face să simtă gustul groaznic al vinovăţiei, al răului nativ, pur şi diabolic. Louis Roulet, cel mai recent client, este arestat pentru vătămarea unei femei pe care a cunoscut-o într-un bar. Provenit dintr-o familie înstărită, playboy-ul este protejat şi susţinut de mama sa, care vrea cu orice preţ să îl scoată basma curată. Pe măsură ce desluşesc cazul, Haller şi detectivul Raul Levin scot la lumină o latură sinistră a personalităţii lui Roulet şi nenumărate dovezi ale trecutului său întunecat. Deşi tânărul este cel mai bănos client pe care l-a avut vreodată, Haller începe să fie îngrozit de dimensiunile ororii şi, cu preţul propriei vieţi, se zbate să facă dreptate în această poveste.

Titlul original: Source Code

Titlul românesc: Transfer de identitate

Regie: Duncan Jones

Distribuţie: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga

Gen: Acţiune / Thriller

An de producţie: 2011

Preţ recomandat: 49.9 RON

Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezeşte în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a şti cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă că face parte dintr-o operaţiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer. Iar misiunea cu totul neobişnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care îi permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, în ultimele minute ale vieţii acestuia.

Confruntându-se cu o a doua ameninţare, cu mult mai periculoasă, care s-ar putea solda cu moartea a milioane de locuitori ai oraşului Chicago, Colter retrăieşte explozia trenului iar şi iar. De fiecare dată încearcă să adune mai multe indicii prin care să se apropie de personajul diabolic din spatele atentatului, pentru a-l prinde şi a preveni un nou atac.

Un film plin de tensiune şi răsturnări neaşteptate de situaţie, Transfer de identitate este un action thriller inteligent, în regia lui Duncan Jones (Moon), cu Jake Gyllenhaal (Love and Other Drugs, Prince of Persia: The Sands of Time), Michelle Monaghan (Eagle Eye, Due Date), Vera Farmiga (Up în the Air, The Departed) şi Jeffrey Wright (Quantum of Solace, Syriana).

 

Titlul original: A Goofy Movie

Titlul românesc: Filmul cu Goofy: Peripeţii în familie

Regie: Kevin Lima

Distribuţie: Bill Farmer, Jason Marsden

Gen: Animaţie

Preţ recomandat: 49.9 RON

Goof pleacă alături de fiul său Max într-o excursie de-a lungul ţării, fiind convins că dacă vor petrece ceva mai mult timp împreună şi relaţia dintre tată şi fiu se va îmbunătăţi. Astfel, cei doi vor face o serie de lucruri care să le facă plăcere amândurora şi distrându-se vor învăţa să se accepte unul pe celălalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.