Blu-ray & DVD – Noutăţile lunii Septembrie

Titlul original: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Titlul românesc: Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi

Regie: Rob Marshall

Distribuţie: Johnny Depp, Penelope Cruz, Geoffrey Rush, Ian McShane

Gen: Acţiune, Aventură

An de producţie: 2011

Disney şi producătorul Jerry Bruckheimer ne oferă o nouă aventură epică plină de umor! Johnny Depp se întoarce în rolul Căpitanului Jack Sparrow în Piraţii din Caraibe: Pe Ape şi mai Tulburi. O poveste despre adevăr, trădare, tinereţe, moarte şi….. sirene! Jack se va vedea pus în faţa unei dileme mari atunci când soarta îi va scoate în cale o femeie din trecutul său zbuciumat (Penelope Cruz). El nu este sigur dacă aceasta este femeia de care se îndrăgostise sau o escroacă de geniu care vrea să îl folosească pentru a găsi miraculoasă Fântână a Tinereţii! După ce este forţat să urce la bordul navei comandate de cel mai temut pirat din toate timpurile, Jack nu ştie de ce să se teamă mai tare – de Barbă-Neagră (Ian McShane) sau de enigmatica femeie din trecutul său. Sub bagheta regizorală a celebrului Rob Marshall, filmul excelează prin scene de luptă impresionante, mister şi un scenariu mai mult decât provocator.


Titlul original: Arthur

Titlul românesc: Arthur

Regie: Jason Winer

Distribuţie: Russell Brand, Helen Mirren, Jennifer Garner, Greta Gerwig

Gen: Comedie

An de producţie: 2011

Dragostea sau banii? Aceasta este dilema lui Arthur (Russel Brand), un tânăr şarmant şi iresponsabil într-o comedie ingenioasă şi romantică, cu Hellen Mirren, Jennifer Garner şi Russell Brand în rolurile principale. Descendent al unei familii deosebit de bogate, Arthur n-a luat niciodată viaţa în serios, reuşind întotdeauna să scape din încurcături cu zâmbetul pe buze. Pentru el lucrurile sunt simple: are o avere fabuloasă şi o dădacă, Hobson (Helen Mirren), care nu se dă în laturi de la nimic pentru a-l ține în frâu. Însă, cea mai mare supriză i-o rezervă chiar mama sa, care îi aranjează din senin o căsătorie cu o carieristă convinsă, Susan (Jennifer Garner). Arthur nu are nimic în comun cu ea, din contră, simpla ei prezență îl scoate din minţi, dar din păcate acest mariaj este singura lui posibilitate de a-şi păstra moştenirea. Şi ca să fie totul perfect, în timp ce se fac pregătirile de nuntă, Arthur se îndrăgosteşte de o tânără, Naomi (Greta Gerwig), care nu corespunde absolut deloc aşteptărilor viitoarei soacre. Inspirat de noile sentimente şi ajutat de Hobson, Arthur ia cea mai riscantă decizie de până acum şi alege să experimenteze pentru prima dată ce înseamnă să fie pe picioarele sale.

Titlul original: Temple Grandin

Titlul românesc: Temple Grandin

Regie: Mick Jackson

Distribuţie: Claire Danes, Julia Ormond, David Strathairin, Melissa Farman

Gen: Biografic, Dramă

An de producţie: 2010

Într-o perioadă în care nu se ştiau foarte multe despre autism, lui Temple Grandin (Claire Danes) i se dă acest diagnostic necruţător la vârsta de 4 ani. Din acest moment viaţa ei se va schimba radical. Temple Grandin, avându-i în rolurile principale pe Claire Danes (Romeo&Juliet), Julia Ormond (The Curious Case of Benjamin Button) şi David Strathairin (Good Night and Good Luck) redă povestea de viaţă a unei tinere femei perseverenţe şi plină de determinare în luptă cu o boală care nu a făcut-o nici pentru o clipă să renunţe la visele ei. Dându-şi seama că are talente speciale, cei din jur o ajută să şi le exploateze, devenind astfel un specialist de renume în comportamentul şi înţelegerea animalelelor.

Titlul original: Hung Season 2

Titlul românesc: Bine Dotat Sezonul 2

Regie: Colette Burson, Dmitry Lipkin

Distribuţie: Thomas Jane, Jane Adams, Anne Heche, Eddie Jemison

Gen: Comedie/ Serial TV

An de producţie: 2010

Ray Drecker (Thomas Jane) era un tip foarte popular în liceu având în faţă o carieră de succes. Peste câţiva ani însă ajunge profesor şi antrenor de baschet la un liceu. Nici cu viaţa sentimentală nu stă prea bine dacă luăm în calcul faptul că soţia sa (Anne Heche) l-a părăsit pentru dermatologul lor. Cum un ghinion nu vine niciodată singur, în viaţa lui Ray evenimentele nefaste se ţin lanţ în ultimul timp. Şi pentru ca vremurile disperate cer măsuri la înălţime, Ray se decide să profite de cel mai important atu al său. În sezonul 2, acesta va fi nevoit să facă față cu mult umor, dar şi senzualitate, circumstanţelor în care îl aduce presupusa sa meserie. Urmăriţi un serial plin de umor şi nonconformism!

Titlul original: Tom and Jerry& the Wizard of Oz

Titlul românesc: Tom şi Jerry îl întâlnesc pe Vrăjitorul din Oz

Distribuţie: Joe Alaskey, Frances Conroy, Grey Delisle

Gen: Animaţie

Simpaticii Tom şi Jerry au plecat în căutarea celebrului Vrăjitor din Oz, de astă dată într-o versiune animată a arhicunoscutei povești. Vă veţi reîntâlni cu Dorothy, Toto, Sperieciori, Omul de Tinichea, Leul sau cu Vrăjitoarea rea din Vest într-o animaţie inconfundabilă. Cei doi, prieteni sau duşmani, în funcţie de cum o cere situaţia, se vor trezi aruncaţi într-o tornadă, vor lupta cot la cot contra maimuţelor zburătoare şi vor lua cu asalt castelul Vrăjitoarei într-o încercare eroică de a-i aduce pe Dorothy şi Toto în siguranţă înapoi în Kansas.


Titlul original: Phineas and Ferb Volume 1

Titlul românesc: Phineas şi Ferb Volumul 1

Regie: Dan Povenmire, Jeff Marsh

Distribuţie: Vincent Martella, Thomas Sangster, Ashley Tisdale, Dan Povenmire

Gen: Animaţie

An de producţie: 2007

Seria americană de desene animate urmăreşte peripeţiile prin care trec fraţii vitregi Ferb Fletcher (Thomas Sangster) şi Phineas Flynn (Vincent Martella) în vacanţa de vară. Fiecare zi este pentru cei doi fraţi o nouă ocazie de a demara un proiect ambiţios sau de a o teroriza pe sora lor mai mare. Puşi mereu pe șotii aceştia vor distra audienţa prin comicul întâmplărilor în care se implică cu mult suflet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.