Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (26 august – 2 septembrie)

Titlul original: Something Borrowed

Titlul românesc: Iubit de Împrumut

Regie: Luke Greenfield

Distribuție: Kate Hudson, Ginnifer Goodwin, John Krasinski, Colin Egglesfield

Gen: Comedie, Romantic

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.9 RON

Timidă, tacută, mereu în umbra altora, Rachel(Ginnifer Goodwin) este întruchiparea fetei bune. Cum împlinește în curând 30 de ani, pe măsură ce se apropie de petrecerea sa aniversară, are din ce în ce mai des sentimentul că viața ei nu decurge așa cum și-ar fi dorit. Deși are o carieră de succes în cadrul unei firme de avocatură din New York, ea își petrece tot timpul la birou, având drept șef un adevărat tiran. La polul opus, prietena sa din copilărie Darcy (Kate Hudson), exuberantă, sclipitoare și superficială, a obținut mereu ce și-a dorit, inclusiv un logodnic de milioane. Iar asta nu face altceva decât să îi amintească lui Rachel că la sfârșitul petrecerii ea va pleca acasă ca de fiecare dată, singură. Se știe: fetele bune ajung în rai, iar fetele rele ajung  unde vor.  Asta până când fata bună bea prea mult și… se trezeste în pat cu Dex (Colin Egglesfield), fostul ei coleg de facultate și întâmplător … logodnicul lui Darcy. Și așa, vechea tradiție “ceva nou, ceva vechi, ceva albastru și… ceva de împrumut” se schimbă puțin mai mult!

 

Titlul original: The Beaver

Titlul românesc: Castorul

Regie: Jodie Foster

Distribuție: Mel Gibson, Jodie Foster, Anton Yelchin, Cherry Jones

Gen: Dramă

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.9 RON

Familist convins și cu o carieră de succes, Walter (Mel Gibson) trece printr-o etapă mai puțin plăcută a vieții sale, cufundându-se într-o depresie severă care îl îndepărtează puțin câte puțin de cei dragi. Debusolată de comportamentul soțului său, care nu reușește să își revină nici după ce apelează la ajutor specializat, Meredith (Jodie Foster) decide că cea mai bună soluție e să se despartă pentru o perioadă. Trezit dintr-o beție cumplită, Walter își dă seama că are alături o marionetă sub forma unui castor pe care o găsise într-un tomberon cu o seară înainte. Treptat, păpușa prinde viață prin intermediul vocii lui Walter, acesta dedublându-și personalitatea. Astfel, va învăța să relaționeze din nou cu proprii angajați și cu familia sa reușind să iși revină spectaculos și să își pună ordine în viață.

 

Titlul original: DuckTales Volume 1

Titlul românesc: Povestirile Rățoiului Episoadele 1-4

Regie: Carl Barks, Jymn Magon

Distribuție: Alan Young, Hamilton Camp, Peter Cullen, June Foray

Gen: Animație

Preț recomandat DVD: 24.9 RON

Având la bază seria de benzi desenate realizate de Carl Barks, Povestirile Rățoiului Episoadele 1-4 relatează aventurile lui Scrooge McDuck, care rămâne să aibă grijă de nepoții lui Donald, după înrolarea acestuia în armată. Renumit ca fiind cel mai bogat rățoi din lume, Scrooge face de fiecare dată tot ce îi stă în putință să își mărească averea și să își păstreze titlul la care ține atât de mult. Fiecare episod prezintă noi peripeții amuzante din viața de familie a simpaticilor rățoi, care cu sigurantă ii va captiva pe micuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.