Cei doi prieteni haioși pe patru roți, Fulger McQueen și Bucșă, pornesc într-o nouă aventură fascinantă din 30 noiembrie, odată cu lansarea pe BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY și DVD a animației de succes Mașini 2, distribuită de Pro Video.

 

De data aceasta, miza supremă este câștigarea titlului de „cea mai rapidă mașină din lume” în cadrul faimosului Grand Prix mondial, desfășurat în Japonia. La fel ca un samurai al timpurilor noastre, Bucșă (voce Larry the Cable Guy) pornește o joacă de-a agentul secret, dar intră fară să știe in centrul unui adevărat spionaj internațional, din care numai Fulger  McQueen (voce Owen Wilson) îl poate scoate.

Un film pentru toate vârstele, Mașini 2 prezintă o serie de elemente bonus inedite în exclusivitate precum animația cu mașini Air Mater în format 3D, scurtmetraj Hawaiian Vacation sau comentariile regizorului.

Edițiile pe BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY și DVD ale animației Mașini 2 conțin și varianta dublată în limba română. Printre vocile românești care dau viață personajelor se numară Florian Ghimpu (în rolul lui Fulger McQueen), Paula Seling (Holley Viteză), Valentin Uritescu (Bucșă), Corina Danila (Sally), Alexandru Arsinel (Șeriful), Stela Popescu (Flo) și multi alți actori inconfundabili ai scenei cinematografice românești.

În plus, toți cei care vor achiziționa filmul până pe 15 ianuarie 2012 în oricare dintre cele 3 variante marcate cu un sticker special și se înscriu apoi, pe baza informațiilor solicitate pe site-ul http://www.provideo.ro/masini2, au șansa de a câștiga: un sistem Home Cinema cu 3D BLU-RAY Player și un televizor Samsung Smart TV 3D LED.

Un produs marca Walt Disney, distribuit de către Pro Video, Mașini 2 poate fi achiziționat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY și DVD, la un preț recomandat de 54.90 RON, 79.90 RON și respectiv 139.90 RON.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.