Încă un mare success al lui Arnold Schwarzenegger după The Terminator. În acest film Arnold intră în pielea soldatului Dutch care împreună cu echipa sa încearcă să supraviețuiască periculoasei jungle din America Centrală și mai important de atât, trebuie să supraviețuiască pericolului nevăzut care îl constituie extraterestrul numit “Predator” care este mult mai puternic, mai înarmat, mai inteligent și mai rapid decât Dutch și echipa sa, dar asta nu îi împiedică să îi țină piept cu mult curaj și demnitate cu toate că ei sunt uciși unul câte unul de periculoasa creatură din spațiu.

  Arnold dă dovada de multă stăpânire de sine și curaj în confruntarea finală cu Predator și mai important decât toate acestea el are inteligența necesară și gândirea rapidă a unui plan încât reușește să inducă în eroare creatura, intinzândui o capcană clasică în care Predator își dă seama prea târziu că el este cel vânat.

Predator (1987) dă naștere uneia dintre cele mai puternice, înfricoșătoare și inteligente creaturi din spațiu alături de Alien, s-au făcut și câteva filme cu confruntarea dintre cei doi titani ai spațiului (Alien vs. Predator), dar după părerea mea fiecare este bun în felul său. Revenind la film îl recomand tuturor pasionaților de filme de Acțiune/Thriller și SF, dar mai presus de acestea îl recomand tuturor fanilor lui Arnold Schwarzenegger, “Stejarul austriac “.

Filmul poate fi catalogat foarte ușor ca un classic al filmelor de acțiune, cum sunt și alte câteva titluri din filmografia lui Arnold.

Ionuț

[rating:5/5]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.