Alb-Negru – Kiss of the Dragon

0
1653
Ascultă acest articol


Un alt film ]n care ideea de plecare este una des întâlnită în alte filme.

 Un polițist chinez este trimis în Europa pentru a urmări activitatea unui oficial chinez care este suspectat de trafic de droguri. Până aici nimic nou. Cooperarea cu poliția franceză nu decurge cum ar trebui și polițistul chinez, Liu Jan (Jet Li, Ocean Heaven) este acuzat de moartea oficialului chinez, în căutarea dreptății Liu Jan o întâlnește pe Jessica (Bridget Fonda, The Godfather Part III) o dependentă de droguri care a asistat la asasinarea acelui oficial chinez și singura care îi poate dovedi nevinovăția lui Liu Jan. Până aici nimic nou, parcă am văzut filmul acesta de câteva ori înainte. Dar partea cea mai interesantă rămâne la sfârșit. Pentru rezolvarea acestui caz Liu trebuie să îl prindă pe Richard (Tcheky Karyo, The Bear) și să îi aplice mortalul sărut al dragonului. Aici este partea interesantă care pe mine ma fascinat și ma făcut să nu plec demult de lângă televizor.

Stilul de luptă și sărutul dragonului al lui Jet Li nu m-au impresionat prea tare, dar au reușit să mă tina aproape de TV și să nu mă facă să zic la final „ Mai bine nu” .

Un film relaxant aș putea zice, deoarece nu trebuie multă atenție pentru al urmări, în afară de scenele de luptă. La final nu te face să îl revezi de mai multe ori, dar reușește să te binedispună imediat dupa vizionare.

Un film care îl recomand doar dacă nu aveți un alt film mai bun de privit sau aveți o stare de lene, plictiseală. Să nu aveți mari așteptări de la acest film, este un film OK și nimic mai mult.

[rating:3/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.