Încep cu partea a III-a din această serie de animație care îi are în prim-plan pe Manny, Ellie,  Sid, Diego și Scrat care încep o nouă aventură în “Epoca de Gheață”, iar de data aceasta cei 5 trebuie să le țină piept temuților dinozauri care se credea că au dispărut.

 Totul începe atunci când Manny află că o să devină tătic și fiecare din cei 5 vor avea mai multe griji pe cap: Manny v-a deveni tată, Ellie v-a deveni mamă, Diego va fi dădaca pentru cel mic, Scrat rămâne preocupat de ghinda lui dar apare o fermăcatoare și șireată veveriță femelă care dorește același lucru ca și Scrat. Sid rămâne la fel de leneș doar că îl cuprinde și pe el sentimente maternale și găsește 3 ouă sub gheață și devine tată pentru cei 3 “pui” care vor ieși din ouă și de aici începe aventura celor 5.

După ce ei află adevărul despre dinozauri, acțiunea este concentrată pe Buck, un Tarzan al acelor vremuri care dorește să îl scape pe Sid de belele care parcă sunt lipite de el. Simon Pegg  îi dă viață lui Buck cu umorul său britanic care mai aduce o pată de culoare acestui film.

Ionuț

[rating:4.5/5]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.