Alb-Negru – Kung Fu Panda

0
1668
Ascultă acest articol


Cum era să uit un gen de filme destul de iubit și de căutat, animația?! Încep acest gen cu filmul Kung Fu Panda de la Dreamworks , cei care au creat și Shrek, Madagascar, Puss in Boots, How to Train Your Dragon, Megamind, Monsters vs. Aliens, Over the Hedge, Flushed Away, Bee Movie și altele.

 Kung Fu Panda este un film drăguț, amuzant și care ne învață pe toți, de la cei mici până la cei mari, câte o lecție de viață:

Să nu renunți niciodată la visele tale, chiar dacă nimeni nu îți dă nici o șansă.

Așa face și Po un urs leneș din Valea Păcii care visa să devină cel mai bun luptător Kung Fu, dar din cauza că este leneș și mai rotofei nimeni nu îi dă nici o șansă, dar când el este desemnat luptător al dragonului toată lumea rămâne șocată, dar trebuiau să accepte voința strămoșilor și așa începe aventura lui Po de a apăra valea și pe toți locuitorii ei.

Alături de cei 5 furioși (Maimuța, Tigroaica, Vipera, Cocorul și Călugărița) Po trebuie să îl oprească pe Tai Lung de a pune stăpânire pe Valea Păcii și de a se răzbuna pe maestrul Shifu.

Filmul nu a reușit să câștige nici un premiu la festivalurile de film, doar câteva nominalizări, cu toate că are o distribuție de excepție în frunte cu Jack Black continuând cu Angelina Jolie, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Ian McShane, Seth Rogen și Lucy Liu.

Recomand acest film celor care doresc o animație bună și care te relaxează.

Ionuț

[rating:5/5]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.