Încep acest comentariu prin ai mulțumi lui Justin Lin pentru ce a reușit să facă din acest film! Revenind la film…

  Filmul se prezintă bine cu o distribuție care are îi are în prim plan pe majoritatea actorilor din precedentele Fast & Furious conduși de Vin Diesel (Dominic Toretto) în încercarea acestora de a da jaful secolului unui om de afaceri corupt, Joaquim de Almeida, care îi vrea morți, dar pentru că nu este de ajuns… pe urmele lor se află și Luke Hobbs un polițist care nu își pierde ușor “prada“.

Justin Lin s-a bazat, în această a V-a parte, pe distribuție mai mult decât în cele 4 filme anterioare care se bazau strict pe mașini și cursele ilegale. După ce am urmărit partea a III-a, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, regizată de Justin Lin credeam că s-a făcut o greșeală mare în alegerea lui Justin la “cârma” producției, dar odată cu apariția celei de a IV-a parte Furios și iute 4: Piese originale a început să apară o rază de speranță și pe strada mea, odată cu aducere înapoi a protagoniștilor din primele 2 filme.

Și acest Fast Five a reușit să spele păcatele lui Justin Lin din partea a III-a și ultimul zvon conform căruia va aparea Fast & Furious 6 în regia lui J.L. și cu un nume surpriză în distribuție Jason Statham m-a făcut să sper că se poate mai bine iar J.L. să reușească măcar ce a reușit în Fast Five.

Ionuț

[rating:5/5]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.