Alb-Negru – X2

0
1576
Ascultă acest articol


X-Men 2 continuă povestea din filmul X-Men (care spre ruşinea mea încă nu am apucat să îl văd).

 În X2 un nou război între oameni şi mutanţi este aproape de a se declanşa, dar de data aceasta principala cauză fiind tentativa de asasinare a preşedintelui Statelor Unite ale Americii de către un mutant. În aceasta parte secundă Xavier alături de mutanţii de la școala sa îşi unesc forţele cu Magneto pentru a-l opri pe William Stryker din încercarea sa blonavă de a distruge toţi mutanţii de pe planetă cu ajutorul propriului fiu care chiar el l-a transformat într-un mutant (monstru) spălat pe creier, care trebuia doar să asculte ordinele lui Stryker, dar care avea o putere imensă de concentrare cu care putea ontrola şi cei mai puternici mutanţi.

Acţiunea filmului se degajă odată cu atacarea şcolii lui Charles Xavier de către Stryker; în școală a rămas doar Wolverine care trebuia să aibă grijă de tinerii studenţi, în timp ce Jean Grey şi Storm îl căutau pe cel care a încercat să îl asasineze pe preşedinte. În tot acest timp Xavier şi Magneto sunt închişi intr-o închisoare de plastic în care puterile celor doi erau practic anulate.

Hugh Jackman, actorul care îl interpretează pe Wolverine, a ajuns să în fie rolul cel mai popular de la X-Men, X2, X-Men: The Last Stand şi X-Men Origins: Wolverine plus se pregăteşte un sequel la X-Men Origins tot cu Hugh Jackman în rol principal.

Printre alte vedete care au participat la trilogia X-Men se număra: Ian McKellen (Magneto), Halle Berry (Storm), Famke Janssen (Jean Grey) şi Patrick Stewart (Charles Xavier).

Părerea mea despre acest film este una bună, fiind şi un mare fan al desenelor animate X-Men nu am ezitat să urmăresc filmele (nu ştiu cum mi-a scăpat prima parte) cu mult interes.

Ionuț

[rating:4/5]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.