Ascultă acest articol

Meet the Fockers este un film amuzant despre o familie mai anormală decât oricare alta.

  Meet the Fockers pleacă de la o premisă destul de folosită/auzită în viaţa reală (nu ştiu dacă şi în film), adică doi tineri iubiţi sunt în pragul căsătoriei și a venit timpul ca mirele Greg Focker (Ben Stiller, Trophic Thunder) să îşi ducă mireasa Pam Byrnes (Teri Polo, 2:13) acasă la părinţii săi alături de socri. Până aici nimic ieşit din comun, dar familia Focker este mai neobişnuită decât oricare altă familie.

Ajunşi la Miami după o călătorie cu peripetii, cei patru ajung la reşedinţa familiei  Focker. Acum  Jack Byrnes (Robert DeNiro, Heat) o  să afle răspunsul la întrebarea pe care şi-o pune de cănd la cunoscut pe Greg, adică: Ce fel de părinţi îşi numesc fiul Gaylord M. Focker?  După ce se cunosc cele două familii, Jack se simte ameninţat de Bernie Focker (Dustin Hoffman, Rain Man), iar Dina Byrnes (Blythe Danner, A Call to Remember) se apropie de mama lui Greg, Rozalin Focker (Barbra Streisard, The Mirror Has Two Faces).
Cele două familii încep să se cunoască, dar pentru Greg aceasta nu va fi o simplă vizită la părinţi şi nu cred că o va uita prea curând.

Este o comedie puţin mai deocheată, acest fapt te face să râzi în acest film. Distribuţia plină de nume mari de la Hollywood fiind un plus enorm. DeNiro joacă excelent aşa cum ne-a obişnuit dintotdeauna. Îmi place că Robert DeNiro spre finalul carierei sale (cum este acum, la bătrâneţe) nu mai joacă în filme de acţiune care să îl obosească fizic, ştie care îi sunt limitele şi pentru asta respect.

Revenind la film nu mai sunt multe de spus despre el decât că merita o vizionare dacă nu te indispun glumele mai deocheate, chiar şi numele mirelui te face sa schiţezi un zâmbet, Gaylord M. Focker.

[rating:3.5/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.