Ascultă acest articol


Never Back Down dacă ar fi să îl rezum în câteva cuvinte acelea ar fi: bătaie, bătaie și bătaie!

never_back_down_xlg

Deci după cum ziceam acesta este un film în care îl avem ca protagonist pe Jack Tyler (Sean Faris) un tânăr adolescent care are problemele adolescenților de zi cu zi.

El s-a mutat de curând în Florida cu familia și din starul echipe de fotbal din liceu el ajunge un ”outsider” sau mai pe românește zis un ratat.

Un loc nou, oamenii noi,  iar Jack trebuie să se adapteze noului colectiv și după cum probabil vă așteptați, el este personajul cel batjocorit și luat peste picior. În încercarea sa de a se integra în comunitate, este invitat la o petrecere de către Baja Miller (Amber Heard) și după cum spune clișeul, Jake primește o bătaie soră cu moartea. Dar ca să nu fie chiar atât de tare bătut de soartă, calitățile lui Jack în lupte sunt observate de un prieten care îi povestește despre Artele Marțiale Mixte.

Jean Roqua (Djimon Hounsou) este un maestru în Arte Marțiale Mixte și care îl va învăța pe Jack tainele și secretele acestui stil de luptă spectaculos.

Mulți probabil au dat cu noroi în acest film deoarece scenariul nu prea este, adică ideea e simplă: un tânăr batjocorit de alți învață să se bată și să se răzbune pe ceilalți… clasicul clișeu tot întâlnit în acest genuri de filme.

Ca distribuție l-am remarcat din start pe Djimon Hounsou un actor talentat, dar și pe frumoasa Amber Heard.

Ca poveste nu îi mare chestie, ca acțiune îi OK deci nu îi un film prea strălucit și nici nu iese din tiparul altor filme de acest gen cu nimic, dar acest film a avut noroc. Adică în momentul vizionării a fost ca un medicament pentru starea mai nașpa pe care o aveam. Pe scurt acest film a reușit să îmi ridice moralul cu toate clișeele sale fumate. Știu că nu îi mare chestie acest film dar a fost filmul potrivit la momentul potrivit.

În încheiere spun să nu vă așteptați la mare chestie pentru că o să fiți dezamăgiți și o să regretați timpul pierdut cu el.

[rating:3/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.