Matt Damon, Gwyneth Paltrow și Jude Law luptă împotriva unui virus letal care amenință întreaga omenire în action thriller-ul Contagion: Pericol nevăzut, disponibil în format BLU-RAY și DVD în toate magazinele de specialitate, începând cu 8 februarie.

 După ce au mai jucat împreună în thriller-ul Talentatul domn Ripley din 1999, actorii Matt Damon, Gwyneth Paltrow și Jude Law au acceptat extrem de încântați propunerea celebrului regizor Steven Soderbergh de a colabora din nou în filmul Contagion: Pericol nevăzut.

Realizat pe baza unui scenariu scris de Scott Z. Burns, thriller-ul  reunește o distribuție de excepție din care mai fac parte  Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law,  Laurence Fishburne, Elliott Gould, John Hawkes și mulți alții.

Neștiind exact cu ce se confruntă, specialiștii privesc neputincioși cum noua epidemie se extinde cu o viteză fulminantă și amenință să decimeze populația în doar câteva zile. Misiunea autorităților de a ține situația sub control devine aproape imposibilă, în condițiile în care panica iscată între oameni devine la fel de puternică ca însuși virusul, iar paranoia pune stăpânire pe întreaga populație. Cu timpul în defavoarea lor, medicii încearcă cu disperare să găsească un antidot, fiecare secundă scursă aducându-i cu un pas mai aproape de sfârșitul tragic.

De la regizorul Steven Soderbergh, câștigător al unui Premiu Oscar pentru filmul Traffic, vine pe BLU-RAY și DVD Contagion: Pericol nevăzut alături de o serie de elemente bonus în exclusivitate precum: Realitatea contagiunii, Detectivii Contagiunii și Pericol nevăzut: cum poate un virus să schimbe lumea.

Un produs marca Warner Home Video, distribuit de ProVideo, filmul Contagion: Pericol nevăzut poate fi achiziționat din toate centrele comerciale, magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro,  în format BLU-RAY și DVD, la un preț recomandat de 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.