Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (3 februarie – 10 februarie)


Titlul românesc: Doamna și Vagabondul

Regie: Clyde Geronimi, Wilfred Jackson

Distribuție: Peggy Lee, Barbara Luddy, Larry Roberts, Bill Thompson, Bill Baucom, Stan Freberg, Verna Felton

Gen: Animație

An de producție: 1955

Preț recomandat DVD: 54.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY: 79.90 RON

Animația Doamna și Vagabondul a cucerit generații întregi de copii, care au urmărit fermecați aventurile lui Lady, o cațelușă cu pedigree foarte răsfățată, și ale lui Tramp, un maidanez rebel, dar cu inima de aur.

Când mătușa Sarah vine să aibă grijă de micuțul familiei, împreună cu cele două pisici viclene ale sale, Lady se simte marginalizată și fuge de acasă. Astfel, îl întâlnește pe Tramp, un câine fără stăpân, care îi va face cunoștință cu noi aventuri încântătoare și peripeții palpitante.

Cu o grafică deosebită, cântece de neuitat și una dintre cele mai mari povești de dragoste din toate timpurile, Doamna și Vagabondul va încânta acum o nouă generație de copii, dar și de adulți.

 

Titlul original: Lady and the Tramp II: Scamp’s Adventure

Titlul românesc: Doamna și Vagabondul II: Mot cu peripeții

Regie: Darrell Rooney, Jeannine Roussel

Distribuție: Scott Wolf, Alyssa Milano, Chazz Palminteri, Jodi Benson

Gen: Animație

An de producție: 2001

Filmul se va lansa pe DVD

Continuarea îndrăgitei animații Walt Disney, Doamna și Vagabondul II: Mot cu peripeții, cucerește inimile publicului larg cu aventuri din cele mai incitante și o nouă generație de personaje canine hilare.

Mot, micul neastâmpărat al lui Lady și a lui Tramp este mai tot timpul pedepsit. Acum, dorința de libertate îl trimite în cea mai mare aventură! Mot se alătură cățeilor fără stăpân, o haită cu notorietate din care face parte și idolul său, descurcărețul Buster.

Cu numeroase momente amuzante, cântece ritmate și elemente bonus interesante, DVD-ul Doamna și Vagabondul II: Mot cu peripeții garantează clipe de distracție pe cinste pentru întreaga familie!

 

Titlul original: The Son of No One

Titlul românesc: Fiul nimănui

Regie: Dito Montiel

Distribuție: Al Pacino, Channing Tatum, Ray Liotta, Katie Holmes, James Ransone

Gen: Dramă, Thriller

An de producție: 2011

Preț recomandat pe DVD: 51.90 RON

Bazată pe romanul omonim al lui Montiel, drama Fiul nimănui este povestea tulburătoare a unui tânăr polițist repartizat la secția de poliție din Queens, cartierul în care a crescut. În timp ce acesta muncește din greu pentru a-și întreține familia, un secret mai vechi iese la iveală și e pe cale să îi distrugă întreaga viață. Liniștea din cartier va fi complet dată peste cap, în momentul în care ies la suprafață noi dovezi ce indică mușamalizarea de către poliție a unei crime mai vechi.

Cu o distribuție de excepție din care fac parte Al Pacino, Channing Tatum, Ray Liotta și Katie Holmes, thrillerul Fiul nimănui va fi distribui de ProVideo pe DVD, începând cu luna februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.