Un film care, contrazice tot ce se știa până acum despre super-eroi.

 Hancock (Will Smith, Men in Black) este un super-erou nepăsător, leneș, alcoolic și fără nici ce-a mai mică urmă de respect pentru concetățenii săi din Los Angeles cu toate că el vrea să facă numai bine, dar în urma lui rămân numai distrugeri. Totul până într-o zi în care îl salvează pe Ray (Jason Bateman, Horrible Bosses) care vede în Hancock o punte de relansare atât pentru super-erou cât și pentru el. Ray și Hancock dezvoltă o prietenie strânsă, dar de care soția lui Ray, Mary (Charlize Theron, The Devil`s Advocate) nu prea îl place pe noul prieten al lui Ray și încearcă să îl țină la distanță de ea dintr-un motiv știut doar de ea.

Filmul este bun, dar are o bilă neagră spre final. Regizorul Peter Berg nu a mai reușit să mențină starea de alertă și să continue povestea începută și finalul a stricat toată atmosfera creată de Berg. Sentimentalismul a apărut ca un fulger și a tras în jos filmul.

Trio-ul Smith-Theron-Bateman funcționează bine împreună și reușesc să aducă, alături de regizori, scenariști, o poveste cu super-eroi diferită de tot ce am văzut până acum, cu o abordare care nu îl ridică în slăvi pe erou, dar pornește de la un super-erou antipatic și urmărește ascensiunea acestuia în ochii locuitorilor din Los Angeles, oare v-a reuși Hancock să redevină eroul mult iubit și adorat de toată lumea din L.A.? Rămâne de văzut.

Din punctul meu de vedere acest film nu este o capodoperă, dar se poate cataloga ca un film „ must see”  și nu trebuie ratat mai ales pentru ideea în sine de la care a plecat filmul.

[rating:4/5]

Ionuț

Un film care, contrazice tot ce se stia pana acum despre super-eroi .
Hancock ( Will Smith, Men in black ) este un super-erou nepasator, lenes, alcoolic si fara nici ce-a mai mica urma de respect pentru concetateni sai din Los Angeles cu toate ca el vrea sa faca numai bine , dar in urma lui raman numai distrugeri . Totul pana intr-o zi in care il salveaza pe Ray ( Jason Bateman, Horrible Bosses ) care vede in Hancock o punte de relansare atat pentru super-erou cat si pentru el . Ray si Hancock dezvolta o prietenie stransa , dar de care sotia lui Ray , Mary ( Charlize Theron, The Devil`s Advocate ) nu prea il place pe noul prieten al lui Ray si incearca sa il tina la distanta de ea dintr-un motiv stiut doar de ea .
Filmul este bun , dar are o bila neagra spre final regizorul Peter Berg nu a mai reusit sa mentina starea de alerta si sa continue povestea inceputa si finalul a stricat toata atmosfera creata de Berg . Sentimentalismul a aparut ca un fulger si a tras in jos filmul .
Trio-ul Smith-Theron-Bateman functioneaza bine impreuna si reusesc sa aduca , alaturi de regizori , scenaristi , o poveste  cu super-eroi dierita de tot ce am vazut pana acum , cu o abordare care nu il ridica in slavii pe erou, dar porneste de la un super-erou antipatic si urmareste ascensiunea acestuia in ochii locuitorilor din Los Angeles , oare v-a reusi Hancock sa redevina eroul mult iubit si adorat de toata lumea din L.A. ? , ramane de vazut .
Din punctul meu de vedere acest film nu este o capodopera , dar se poate cataloga ca un film „ must see”  si nu trebuie ratat mai ales pentru ideea in sine de la care a plecat filmul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.