Ascultă acest articol

Undisputed  II: Last Man Standing este povestea nespusă, încă, a lui George Chambers (Michael Jay White) campion mondial la box la categoria grea. Până acum nimic special sau ieșit din comun.

undisputed2

Să continuăm. Chambers este cunoscut în ring sub numele ”Iceman” și nici un adversar de al său nu a reușit să îi facă față forței sale năucitoare. Dar după cum probabil știți în viața unei vedete, mai ales a unui campion mondial la categoria grea, odată  și odată apar și hopuri unele mai mari și unele mai mici. De data aceasta Chambers dă peste un hop cam mare, el este acuzat pe nedrept de posesie de droguri și este trimis intr-o inchisoare, ghiciți unde?

Exact in Mama Rusie… Zici că americani au abonament la închisoriile din Rusia.

Deci revenim. Chambers este trimis într-o închisoare în Rusia. Oare de ce mă gândesc la ceva mai deosebit când vine vorba despre aceste închisori? Și tot timpul când vine vorba despre ele, dar absolut tot timpul trebuie să fie ceva mai diferit.

Iceman ajunge în închisoarea din Rusia, dar de ce să aibă el o ședere liniștită acolo ca la orice altă închisoare. Nu! Așa ceva nu se poate! El se vede nevoit să ducă una dintre cele mai periculoase și importante lupte din viața sa, lupta pentru supraviețuire. Și nu doar o luptă contra gardienilor corupti sau a sistemului infect din închisorii, ar fi prea ușor pentru campionul nostru.

El se vede nevoit să participe la un turneu de lupte contra celorlalți deținuții. Un turneu fără reguli și fără milă, ceea ce pentru el este o situație complet diferită față de meciurile de box și se vede nevoit să se adapteze situației dacă vrea să aibă vreo șansă. Și când premiul cel mare, pentru câștigătorul turneului, este ”libertatea” atunci fiecare face tot ce îi stă în putință pentru a câștiga.

Un film de acțiune bun care nu plictisește spectatorul și ceea ce îi cel mai important este că are lupte interesante și mai ales îl are pe Uri Boyka (Scott Adkins) care a devenit un idol pentru mulți, după acest film.

Este interesant și cum o vedetă este târâtă în noroi pe nedrept și face totul pentru a-și recăștiga libertatea, să nu mai vorbim de faimă că ea este fix zero într-o situație de acest fel. Iar nu în ultimul rând mi-a plăcut de M.J. White care a dat dovadă că merită mai multe roluri în special în filmele de acțiune, asta și datorită fizicului său impunător.

Per ansamblu un film OK care merită văzut și care o să vă scoată din amorțeala iernii care stă să vină.

[rating:3/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.