Filmul de acțiune Dreptate la înălțime relatează povestea surprinzătoare a unui om condamnat pe nedrept care depășește limita rațiunii pentru a-și demonstra nevinovația și este distribuit pe DVD de către Pro Video, începând cu 6 iunie, în toate magazinele de specialitate partenere.

    Deși îi este foarte teamă de înălțime, actorul Sam Warthington a acceptat cu mult curaj și entuziasm să filmeze mare parte a scenelor de pe pervazul unei ferestre de hotel, aflate la 60 de metri altitudine, în centrul orașului Manhattan.

Actorul a acceptat imediat rolul din Dreptate la înălțime, în care este un polițist incoruptibil ajuns în pragul nebuniei din cauza unui sistem judiciar defectuos. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracțiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) începe să încalce toate regulile, singura lui șansă fiind acum evadarea.

Adevăratul haos se dezlănțuie la scurt timp după fuga din închisoare, când, bărbierit și îmbrăcat la patru ace, Nick amenință că se aruncă de pe o clădire din mijlocul Manhattanului. Trecătorii încep să se panicheze văzându-l acolo și forțele de ordine trimit de urgență un negociator, Lydia (Elizabeth Banks), pentru a împiedica dezastrul.

Însă teribila scenă este de fapt un plan foarte bine pus la punct, iar în timp ce joacă rolul sinucigașului, Nick coordonează de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari, pentru dispariția căruia ajunsese inițial în închisoare. Este singura cale de a-și demonstra nevinovăția și pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei. În momentul în care poliția reușește să îl identifice, o echipă SWAT este trimisă pe poziție pentru a-l extermina și cum Lydia nu este încă sigură de partea cui se află adevărul, șansele lui Nick sunt mai slabe în fiecare clipă.

Începând din 6 iunie, DVD-ul Dreptate la înălțime, distribuit în exclusivitate de Pro Video, poate fi achiziționat din toate magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, la un preț recomandat de 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.