Alb-Negru – Ghost Rider

0
1984
Ascultă acest articol


Un film care ne prezintă un nou erou Marvel în acţiune.

Ghost Rider – Demon pe 2 roți este povestea lui Johny Blaze un cascador care și-a pierdut în tinerețe tot ce avea mai de preț din cauza diavolului, iar acesta junge să fie unul dintre cei mai iubiți cascadori ai lumii și încearcă sărituri imposibile și sfidează moartea, dar până când? Odată cu reîntâlnirea s-a cu „vechiul prieten„ diavolul, viața lui Blaze se schimbă odată pentru totdeauna. Ziua este un simplu om, dar noaptea devine Ghost Rider un spirit demonic care îi este fidel diavolului până acesta îl va elibera de sub vrajă.

Nicolas Cage (Con Air) face un rol acceptabil. Regizorul și scenaristul Mark Steven Johnson a încercat să respecte cât mai mult benzile desenate, iar eu zic că a reușit, dar îi lipsește ceva care să te facă să zici „WOW” acel element surpriză, un fel de sare sau piper în mancare. Se putea mult mai bine, dar s-a dus prea mult pe partea benzilor desenate, mult prea mult, în loc să vină cu ceva care să surpindă spectatorii și să îi facă să mai vrea… aceasta a fost greșeala lui M.S. Johnson și se putea alege un alt actor. Cage nu a fost obișnuit cu astfel de roluri și nu l-a prins deloc bine, în rest doar cuvinte de laudă pentru imagini și efecte speciale care au fost bunicele spre bune.

Recomand acest film tuturor fanilor lui Nicolas Cage, dar și fanilor benzilor desenate sau desenelor animate cu Ghost Rider.

 

[rating:4/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.