Alb-Negru – Thor

0
1851
Ascultă acest articol


După ce acum ceva vreme v-am prezentat un erou Marvel, The Incredible Hulk, a venit timpul să vă spun câte ceva și despre Thor.

 Aventura epică a lui Thor începe pe tărâmul mistic din Asgard cât și pe Pãmânt. Zeul Thor este ca și un copil rãsfățat ce face doar ce crede el de cuviință cã este bine. Foarte puternic dar în același timp foarte arogant Thor declanșează un război pe care nimeni nu îl dorea. Drept pedeapsă pentru faptele sale Thor este trimis pe Pământ de către tatăl său Odin și forțat să trăiască printre oameni. Pe Pământ Thor învață ceea ce înseamnă cu adevărat să fi un supererou, ce înseamnă să ai grijă de o persoană și mai ales ceea a ce înseamnă să fi responsabil de acțiunile tale. Thor își va arată noua atitudine când se întoarce în Asgard unde cel mai mare dușman al tărâmului încearcă să invadeze Pământul cu ajutorul forțelor malefice ale întunericului. Spre surprinderea lui Thor cât și a spectatorilor cel mai mare dușman al Asgardului este chiar… , să vă spun să nu vă spun. Mai bine o lăsăm așa și dacă o să vă uitați la film veți afla.

Din punctul meu de vedere acest film a excelat la capitolele distribuție, joc actoricesc și efecte speciale care au avut și ele un cuvânt greu de spus în această peliculă.

Anul 2012 a venit cu un mega-proiect Marvel care a unit cei mai importanți eroi din universul Marvel printre care și Thor jucat de același Chris Hemsworth (A Perfect Getaway) și având în vedere că încasările lui Thor au fost de aproximativ 200 milioane $ producători anunță un sequel.

[rating:4/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.