Un concept nou care introduce pe marile ecrane un set de trei scurt-metraje a căror valoare a fost deja confirmată la festivaluri internaționale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Varșovia sau Salonic, Hot Shorts va avea premiera în cinematografe pe 17 august, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

 Bora Bora, În film la nașu’ și Tatăl meu e cel mai tare sunt cele trei scurt-metraje care au făcut posibil acest eveniment cinematografic unic în România. În aproape două ore de filme de esență tare, Hot Shorts adună genuri diferite – drama, comedie, acțiune – pornind de la drama omului simplu și cinstit care se trezește arestat peste noapte, trecând la umorul nebun iscat la granița cu Republica Moldova când un actor caută cu disperare să ajungă la o filmare cu Coppola și încheindu-se cu povestea lui Andrei care devine pionul principal într-o rețea de mafioți de cartier.

Trei regizori pe cât de tineri pe atât de talentați: Bogdan Mirică (Bora Bora),  Cristina Jacob (În film la nașu’) și Radu Potcoavă (Tatăl meu e cel mai tare) își vor putea expune viziunea pe marile ecrane, din 17 august.

Cu participarea unei impresionante echipe de actori, Hot Shorts va aduce în cinematografe unele dintre cele mai sonore nume ale scenei românești. De la distribuția filmului Bora Bora, care îi reunește în rolurile principale pe Alexandru Potoceanu, Mirela Zeța și Ion Săpdaru, la Cristi Iacob, Diana Dumitrescu și Florin Călinescu, actorii în jurul cărora gravitează acțiunea scurt-metrajului În film la nașu’ și nu în ultimul rând la cei care au dat viața personajelor din Tatăl meu e cel mai tare: Gavril Patru, Ioana Flora și Alfred Wegeman, vor fi cu toții prezenți pe marile ecrane.

Bora Bora

În film la nașu’

Tatăl meu e cel mai tare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.